Čak četiri od ukupno sedam nagrađenih hotela u Hrvatskoj, koji su osvojili nagradu „HolidayCheck Award 2016", dolaze iz grupacije Falkensteiner Hotels & Residences

falkensteiner hotel and spa iadera

Kako bi osvojili ovu nagradu, bilo je potrebno ispuniti četiri stroga kriterija: prikupiti najmanje 50 recenzija za pojedini hotel tokom 2015. godine, ocjena hotela nije smijela biti ispod 5,0 (od maksimalnih 6,0), postotak daljnje preporuke morao je biti viši od 90%, a hoteli nisu smjeli imati niti jedno prekršeno pravilo HolidayCheck kodeksa. U cijeloj Hrvatskoj takvih je hotela samo sedam, a čak četiri od njih dolaze iz grupacije Falkensteiner Hotels & Residences. Najviše ocjene pri tom je imao Falkensteiner Hotel Adriana, hotel koji razvija zanimljiv koncept „samo za odrasle", zatim Falkensteiner Hotel & Spa Iadera s visokim postotkom preporuke od čak 97%, slijedi Falkensteiner Club Funimation Borik s visokom ocjenom od 5.4, te Family hotel Diadora sa 94% preporuka.

falkensteiner hotel and spa iadera

Hotel & Spa Iadera osvojila je i niz drugih nagrada, među kojima su „Tripadvisor Travellers Choice 2016", nagrada portala gdje se nalazi među dvadeset najboljih hotela Hrvatske. Na međunarodnoj razini, osvojila je i „TUI Holly Award 2016" kao jedan od „TOP 100 hotela worldwide„ iz TUI-eve ponude. Napomenimo da su samo 3 hrvatska hotela ušla u TUI-evih TOP 100, te da je TUI najveći touroperator u Njemačkoj, značajnog tržišta za Hrvatsku.

falkensteiner hotel and spa iadera

Ne manje važna je i nagrada koju je hotel Iadera primio od Top managementa Falkensteiner grupacije - Falkensteiner Excellence Award 2015.

falkensteiner hotel and spa iadera

Ove nagrade šećer su na kraju uspješne sezone i velik ponos svih zaposlenika zaslužnih za ovakva priznanja, ali i lijepa motivacija cijelom timu Falkensteiner hotela za nadolazeću sezonu za koju su pripreme u punom jeku. Obzirom da sve recenzije i ocjene na portalima HolidayCheck, TripAdvosor i TUI dolaze od gostiju koji su tokom 2015.g. boravili u tim hotelima, nagrade su iskren pokazatelj kvalitete usluge koji ovi hoteli pružaju.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.