U sklopu Hotela Osam, u Supetru, na otoku Braču, smještena je unikatna Villa Osam. Prostrana i luksuzna s daškom glamura, pružit će vam novu dimenziju odmora na otoku... Njen interijer savršeno spaja mediteranski tradicionalni ugođaj kamene retro vile s modernim dizajnerskim rješenjima

villa osam, supetar

Hotel Osam u Supetru na otoku Braču savršeno je mjesto za romantičan bijeg od svakodnevice. Njegov eklektični stil postignut je kombinacijom modernog i tradicionalnog dekora kojim se prate boje otoka Brača, a luksuz je naglašen minimalističkim i pomno odabranim namještajem.

villa osam, supetar

S pogledom na supetarsku luku, neodoljivim motivom svih fotografija s ovog otoka, podjednako ćete uživati u intimi svoje prostrane sobe, u omiljenom koktelu u baru, u čaši vrhunskog vina u Vinskoj sobi Pyandora, ili u hotelskom restoranu Otok, koji je posebna eno-gastro priča.

villa osam, supetar

Njegova otočka kuhinja prezentirana na moderan način preslikava lagani, zdravi mediteranski životni stil, a osim delicija oduševit će vas opuštajuća atmosfera i mogućnost komunikacije sa chefom koji će s vama rado razmijeniti recepte i odati svoje male tajne. Restoran Otok nije samo rezerviran za hotelske goste, njegova vrata otvorena su svima koji žele uživati u odličnim jelima chefa kuhinje Ivice Katića.

villa osam, supetar

villa osam, supetar

U sklopu hotela smještena je i unikatna Villa Osam. Prostrana i luksuzna s daškom glamura, pružit će vam novu dimenziju odmora na otoku Braču. Na prvom katu  je kuhinja s velikom blagovaonicom, opuštajućim dnevnim boravkom i medijskom sobom s velikim kaučom i pametnim televizorom za opuštenu večer uz omiljeni film i glazbu. Na drugom katu su sobe: dvije Harbour Luxury rooms i dva Harbour Luxury Suite s king size krevetima i pripadajućim kupaonicama te jedinstvenim pogledom na pitoreskni Supetar. Život na otoku, u društvu voljene osobe, smiruje i opušta. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.