Od samog početka, kada je otvoren, kao prvi hotel s 4 zvjezdice u Zagorju, hotel Villa Magdalena nudi iskorak u ponudi hrvatskog turizma – luksuzni i jedinstven smještaj, vrhunsku gastronomiju te wellness doživljaj upotpunjen ljekovitom, termalnom vodom. Vrlo brzo je gastronomiju prepoznala struka te je hotel već 2010. godine ušao u prestižni vodič Gault Millau kao jedan od top restorana kontinentalne Hrvatske

villa magdalena

Hrvatska struka koja prati kvalitetu u turističkim objektima tri je godine zaredom proglasila Hotel Villa Magdalena najboljim malim kontinentalnim hotelom (2012., 2013. i 2014. godine). Uz to, hotel prate vrhunske recenzije i nagradne na poznatim booking i review portalima. Ono što posjetitelji posebno vole jest činjenica da svaka soba ima jacuzzi s termalnom vodom u dnevnom boravku. Tu je nagrađivani pansionski i a-la-carte restoran, mali panoramski wellness sa saunama i whirlpoolom i mali vanjski, ljetni bazen.

villa magdalena

Priča je podignuta na višu razinu ponude proširenjem hotela koje je završeno u lipnju 2017. godine. Hotel je kompletno obnovljen i proširen s 15 novih smještajnih jedinica – Spa Premium dvokrevetnih soba od kojih svaka također ima jacuzzi s ljekovitom termalnom vodom u dnevnom boravku. Panoramska wellness oaza je proširena novim bazenom od inoxa, novim saunama i fitness prostorijom, a restoran i restoranska terasa su kompletno renovirani i prošireni sukladno novim kapacitetima. U ponudi su dvije nove prostorije za seminare i manje kongrese koje se mogu spojiti u jednu veću ukupnog kapaciteta 70 osoba.

villa magdalena

Gastronomija hotela je oduvijek bila bitna značajka ponude gdje se posebno biraju sezonske namirnice te se od njih radi moderna prezentacija za koju je zaslužan cijenjeni chef Mislav Božić.

Mislav Božić je svoje petogodišnje iskustvo iz restorana u Japanu prenio u prvi fine-dining restoran u Hrvatskom Zagorju. Pansionski gosti dobivaju jedan poseban gourmet doživljaj gdje su večere u minimalno 5 slijedova, a svaki slijed pomno odabranih namirnica i odabranog načina pripreme svim osjetilima pruža jedan poseban doživljaj. Restoran je najnagrađivaniji restoran u Zagorju, a nositelj je višegodišnjih priznanja 100 najboljih restorana Hrvatske, top restorana Hrvatske prema izboru Dobri restorani, top restorana Hrvatske prema izboru Akademia, visokim ocjenama na TripAdvisoru.

villa magdalena

Panoramska wellness oaza pruža svim gostima hotela jedinstveno mjesto opuštanja i uživanja u blagodatima ljekovitosti prirodne termalne vode. U ponudi su INOX unutarnji grijani bazen, ljetni vanjski bazen s hladnom vodom, finska i bio sauna, infra sauna i parna sauna, veliki izbor masaža i wellness i beauty tretmana, mali fitness.

Hotel nudi bogati izbor tematskih paket aranžmana. Odaberite željeni doživljaj – romantika, wellness, gourmet, kultura ili aktivni odmor i na izbor imate nekoliko tematskih paketa koji će vam pružiti čaroban odmor u Hrvatskom Zagorju. Od nedavno u ponudi su i tematski paket aranžmani koji nude individualne yoga satove za početnike, posebnu ayurveda prehranu te sve kompletno za revizalizaciju duše i tijela.

villa magdalena

Od aktivnih paketa tu su paketi s uključenim biciklima, nordijskim štapovima, paketi s uključenim tečajem za ronjenje OWD u specijalnom bazenu za ronjenje dubine 5 metara. Tu su vožnje quadovima, posjete vinarijama s uključenim degustacijama vina.

Kako doći do Ville Magdalene? Vrlo jednostavno - hotel se nalazi u središtu Krapinskih Toplica, samo 45 km od Zagreba, 10 km od autoceste A2 Zagreb-Macelj.  Hotel radi cijele godine, tako da u njegovim blagodatima možete uživati kada god poželite.

Detalji: Villa Magdalena

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.