Igor i Kristina Palčić, obitelj s više od 20 godina iskustva u hotelijerstvu i ugostiteljstvu, otvorili su novi hotel s četiri zvjezdice koji nosi obiteljsko ime "Palcich". Svega šest kilometara od ulaza u Nacionalni park Plitvička jezera, u blizini Rastoka, Baraćevih špilja i Ranča Dolina jelena, ovaj predivni hotel oduševit će jednako one željne obiteljskog mira, kao i avanturiste

hotel palcich rakovica

Od same ideje, Hotel Palcich koncipiran je tako da svoju ponudu objedinjuje na jednome mjestu i gostima pruži cjelovit proizvod i jedinstven doživljaj destinacije. Nalazi se na vrlo atraktivnoj lokaciji, koja posjetiteljima nudi mnogobrojne atrakcije poput Baraćevih špilja, sela Rastoke i zračne baze Željava te aktivnosti poput bicikliranja na više od 100 kilometara biciklističkih staza, jahanje, vožnja quadovima, zip line, planinarenje i trekking, kayaking, rafting i mnoge druge. 

hotel palcich rakovica

Cjelokupni dizajn hotela je rađen s ciljem kako bi se svaki gost osjećao kao kod kuće. Korišteni su prirodni materijali i blage boje. Od predvorja hotela koji pruža osjećaj vlastitog dnevnog boravka do interijera u sobama, naglasak je na osjećaj topline i ugodnosti doma.

hotel palcich rakovica

S posebnom pažnjom uređeni su interijer i terasa restorana, koji se može pohvaliti selekcijom najboljih vina iz svih regija Hrvatske, a prati je i izvrsna gastronomska ponuda. Uz selekciju domaćih vina, gosti će moći isprobati i delikatese poput sira u pepelu, paškog sira i sira u teraninu, a svakako valja istaknuti i da se za doručak poslužuju ličke base - autohtona mliječna delicija, zatim lepinje, domaće kiselo mlijeko, kao i štrudla od domaćih jabuka.

hotel palcich rakovica

Iskustvo boravka u hotelu Palcich kreira se po mjeri svakoga gosta ponaosob, a ljubazno osoblje hotela, mlada, ambiciozna ekipa, u svakom je trenutku spremna pomoći preporukom ili savjetom oko izbora lokalnih specijaliteta, izleta, aktivnosti. Od zanimljivosti, u neposrednoj blizini koje će zasigurno biti zanimljive obiteljima i najmlađim posjetiteljima svakako bismo izdvojili Ranč Dolinu jelena i Baraćeve špilje s predivno uređenim parkom i brojnim šetnicama gdje obitelji mogu u mirnoj atmosferi provesti dan.

hotel palcich rakovica

Za poslovne korisnike, na raspolaganju je dvorana za sastanke kapaciteta do 30 ljudi, a ponuda hotela se u svakom trenutku može prilagoditi željama korisnika, bilo da je riječ o strogo poslovnim sastancima ili neobveznih druženja i team building programa. Hotel raspolaže s 22 sobe, od kojih svaka može primiti dvije odrasle osobe i minimalno jedno dijete, kao i pet suite apartmana površine od 35-55 metara kvadratnih koji imaju velike prostrane terase.

hotel palcich rakovica

Sve sobe su opremljene klima uređajima/grijanjem kojima se upravlja pomoću pametne kartice, sefom, mini-barom, LCD televizorom, potpuno opremljenom fitness prostorijom, unutarnjim bazenom i jacuzzijem, saunom, dizalom koje povezuje sve katove hotela i omogućuje potpuni pristup invalidima, besplatnim parkingom pod video nadzorom za sve goste hotela, a svakako valja naglasiti i da će recepcija gostima biti na raspolaganju 24 sata dnevno.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.