Hi-tech proizvodima i ukrasnom ambalažom, dizajniranom u suradnji s poznatom japanskom umjetnicom Kanakom Sasaki, Avon čini korak dalje u make-up inovacijama. Hidratantni primer za lice, Electric sjenila za oči, Ombre paleta za lice, Boja za obraze i usne i Calligraphy tuš za oči osvojit će vas svojim moćnim pigmentima, ali i cool ambalažom

mark avon

Iskoristivši energiju i živost Tokija, Avon lansira mark. Oh So Tokyo, novu make-up kolekciju nadahnutu ovom japanskom metropolom. Sastoji se od pet visokotehnoloških proizvoda koji sadrže živopisnu ilustriranu ambalažu - stvorenu u partnerstvu s japanskom umjetnicom Kanakom Sasaki. Kolekcija također dodaje nove formate i tehnologije Avonovom portfoliju, zadržavajući, ali i predvodeći svjetske trendove šminkanja.

mark avon

Slikarica i ilustratorica Kanako Sasaki u svojim radovima obuhvaća širok spektar bogat akvarelom i apstraktnim potezima. Kao stanovnica Tokija, nadahnuta je gradskim kontrastima: "Imala sam dojam da su boje Tokija malo jače od tradicionalnih japanskih boja. Međutim, radeći na ovoj kolekciji, otkrila sam da Tokio ima i nježnu snagu te sam napravila apstraktnu sliku koja spaja obe karakteristike. Mark. Oh So Tokyo kolekcija je djelo koje sadrži mnoštvo elemenata u jednom, kao što su smjele crte pokretima, nježni cvjetovi trešnje, igra bojama i dodir kozmetike."

mark avon

Jedan od najinovativnijih proizvoda u kolekciji, Hidratantni primer za lice, svilenkasta je gel podloga koja priprema kožu, te se uklapa u japansku beauty tradiciju stvaranja savršene baze za nanošenje šminke. Electric sjenila za oči također uvode novu tehnologiju. Baza je prah, ali pigmenti su magnetno nabijeni, što prahu omogućava da zadrži oblik i dimenzije. Dostupne su u očaravajuće četiri nijanse, imaju metalik finiš za hrabar grafički look, trenutni hit na ulicama Tokija.

mark avon

Ombre paleta za lice je inovativna 2-u-1 formula u kojoj mat rumenilo susreće blistavi highlighter. Dvije savršeno koordinirane nijanse koje u kombinaciji pružaju prirodno zdrave boje. Može se nositi visoko na obrazima ili nisko za poseban izgled poput obraza prirodnog zarumenjenih od zime. Dostupno u tri nijanse.

mark avon

Boja za obraze i usne predstavlja 5 svestranih nijansi koje se mogu nanositi na obraze ili usne. Vodonepropusna, ljepljiva tekstura omogućava igru boja i intenziteta. Calligraphy tuš za oči ima fleksibilan tanak vrh koji omogućava stvaranje ultra preciznih poteza bez poteškoća, uz jednostavno nanošenje. Dostupan u crvenoj, plavoj i crnoj boji, ovo je idealan alat za dodatno igranje bojama i linijama na vašem oku.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.