Ekskluzivan sastojak, kao patentirana inovacija kompanije Avon, omogućuje ne samo stvaranje novih vrhunskih proizvoda za njegu kože – nego i poboljšane i još efikasnije formule postojećih. Za najljepši početak nove godine, predstavljamo vam Avon Dual Eye Lifting tretman i Dual Eye za korekciju podočnjaka sa savršenom dnevnom dozom Protinola

avon darivanje

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoj set za intenzivnu njegu područja oko očiju, koji objedinjuje dvije komplementarne kreme - Dual Eye lifting tretman za njegu kože oko očiju i Dual Eye tretman za korekciju podočnjaka - su:

VEDRANA GORDIć, PULA

KRISTINA KUTIJA, KUKULJANOVO

VLATKA BEĆOVIĆ, ZAGREB

avon darivanje

Najpoznatija Avonova linija za njegu kože lica, Anew, ovog puta Protinolom obogaćuje korisnicama omiljene dvostruke tretmane za područje oko očiju: Dual Eye Lifting tretman i Dual Eye za korekciju podočnjaka. Samo dobro poznat dvostruki lifting tretman ima više od 500 recenzija s 5 zvjezdica i omiljen je tretman za njegu ovog osjetljivog područja kože više stotina tisuća korisnica. Zašto Protinol? Avonov prvi u svijetu, ekskluzivan i inovativan sastojak Protinol™ nosioc je svjetski prestižne Edison nagrade za najbolji proizvod u 2021. Pojačava djelovanje vlastitih sastojaka u koži jedinstvenim dvostrukim pojačanjem kolagena. Vraća kolagen I i kolagen III – onaj koji inače imamo samo kao bebe i vrlo brzo ga gubimo - i stvara najbolju moguću kožu dajući vam vidljive rezultate koji prkose starosnoj dobi. #showyourPower

avon darivanje

Anew dvostruki lifting tretman za područje oko očiju utječe na elastičnost i čvrstinu kože te uklanja tamne podočnjake i manje bore, pospješuje hidrataciju i zateže kožu očiju već nakon 48 sati. Ovaj tretman u sebi krije aminokiseline i kofein, a sastoji se od gela za učvršćivanje područja gornjeg kapka i kreme protiv bora i otečenosti donjeg kapka.

avon darivanje

Anew dvostruki tretman za korekciju podočnjaka izrazito smanjuje otečenost i umoran izgled. Sastoji se od dnevne kreme za korekciju podočnjaka i noćnog gela za neutralizaciju diskoloracija, a formuliran je antioksidantima i ekstraktom morskih algi. Korištenjem dva puta dnevno, ujutro i navečer, umanjuju se tamne i crvene fleke i smanjuje vidljivost diskoloracija, što je potvrdilo i 92% ispitanica.

avon darivanje

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.