Najnovija inovacija Eucerin DermoPure njege je inovativni gel za čišćenje s trostrukim djelovanjem s 2% salicilne kiseline koji je posebno formuliran za borbu protiv nepravilnosti i poboljšanje cjelokupnog stanja kože.

eucerin dermopure gel

Kožne nepravilnosti, poput akni, prištića i mitesera, često se pojavljuju tijekom hormonalnih promjena u tijelu, najčešće za vrijeme puberteta. Akne ostavljaju i fizičke tragove na koži tzv. hiperpigmentacije koje mogu trajati i do nekoliko godina uz izlaganje suncu koje pogoršava te simptome. Važno je naglasiti da, bez obzira na fazu života u kojoj se ovo dermatološko stanje pojavljuje, ove kožne nepravilnosti imaju značajan utjecaj na samopouzdanje i samopoštovanje pojedinaca.

eucerin dermopure gel

Intenzitet i trajanje akni i hiperpigmentacija na koži dodatno pojačavaju negativan utjecaj na emocionalno blagostanje. Upravo zbog toga, takvo kožno stanje zahtijeva posebnu pažnju i učinkovite tretmane kako bi se spriječilo daljnje pogoršanje stanja kože. Prilikom odabira dermokozmetičke njege treba birati aktivne sastojke koji uistinu djeluju te su prilagođeni potrebama masne i aknama sklone kože. Također, održavanje redovite rutine ključan je korak u rješavanju nepravilnosti kože. 

eucerin dermopure gel

Najnovija inovacija Eucerin DermoPure njege je inovativni gel za čišćenje s trostrukim djelovanjem s 2% salicilne kiseline koji je posebno formuliran za borbu protiv nepravilnosti i poboljšanje cjelokupnog stanja kože. Inovativnom kombinacijom antibakterijske salicilne kiseline i AHA/BHA/PHA pilinga smanjuje sjaj i akne te sprječava njihov ponovni povratak, te vidljivo smanjuje hiperpigmentacije uzrokovane aknama pridonoseći ravnoteži tena i postizanju ujednačenog izgleda kože.

Aktivni sastojci, u Eucerin DermoPure gelu za čišćenje s trostrukim djelovanjem, djeluju na sam izvor nastanka akni i hiperpigmentacija nastalih na koži te su rezultati vidljivi već nakon 4 tjedna uz redovitu primjenu. Učinkovitost novog Eucerin DermoPure preparata potvrđena je i dermatološkim ispitivanjem gdje je 96% ispitanika potvrdilo njegovo djelovanje, te bi ga uključilo u svoju svakodnevnu rutinu, a njih čak 97% potvrđuje porast samopouzdanja nakon redovnog korištenja.

eucerin dermopure gel

PROTIV NEPRAVILNOSTI: Antibakterijska salicilna kiselina je sastojak koji se zbog svoje učinkovitosti koristi za liječenje kože sklone aknama. Smanjuje nepravilnosti i čisteći začepljene pore pruža koži svjež izgled.

PROTIV HIPERPIGMENTACIJE: AHA/BHA/PHA piling uklanja mrtve stanice i smanjuje hiperpigmentacije uzrokovane aknama čineći kožu ujednačenijom i glatkom.

PROTIV SJAJA: Temeljito čišćenje uklanja višak sebuma, prljavštinu i šminku, ne isušujući pritom kožu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.