Već preko 30 godina John Frieda proizvodi prolaze ultimativne testove: kreiranje gotovih stilova za trenutni izlazak na modnu pistu, stilove za holivudske filmove i najglamuroznije internacionalne zvijezde te njihovo pojavljivanje na crvenom tepihu. Od Londona, Pariza i New Yorka do vaše osobne kupaonice – John Frieda proizvodi su ovdje da bi vam pomogli ostvariti kosu iz snova

john frieda

John Frieda razumije vašu strast da realizirate frizuru i stil koji želite, bilo da je on inspiriran vašim omiljenim beauty bloggerima, chic frizurom kolegice s posla ili novog trenda viđenog u modnom časopisu. John Frieda je ovdje da vam pomogne ostvariti vašu viziju. Otkrijte savršene proizvode za kosu, koji su stručno dizajnirani da odgovore na najveće izazove u potrebama kose.

30 godina nakon lansiranja linije FRIZZ EASE, sve veći asortiman pomaže ženama da ostvare glatku i podatnu kosu. S proizvodima kao što su Frizz Ease Miraculous Recovery Dubinski regenerator, možete napokon pobijediti svoju neposlušnu i neukrotivu kosu.

Još od '90ih pomažu plavušama da im kosa bude svjetlija, a brinetama da im je kosa sjajnija. Danas brinete mogu uživati u liniji Visibly Brighter (stiže krajem rujna 2016.) – našim novim stručnjacima za sunčano zlatne odsjaje u smeđoj kosi.

1992 godine formulirali su liniju prozvoda koja transformira slabu, tanku i beživotnu kosu u punije stilove. Uz pomoć inovativnih polimera koji stimuliraju volumen, najnoviji tretman Luxurious Volume 7 Day Volume treatment naglašava punoću kosu kao nikada do sada, dajući ženama nevjerojatni volumen.

Više od 10 godina iskustva posvećenih spašavanju oštećene kose i vraćanje u prvobitno stanje nakon štete nastale od svakodnevnih stiliziranja, bojanja, zagrijavanja. Posebno dizajnirana da obnovi, oživi i učvrsti oštećene pramenove, linija Full Repair će dovesti novu živost vašoj kosi... i vama!

Pronađite John Frieda proizvode u trgovinama u novoj redizajniranoj ambalaži.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.