Kad proljeće zamijeni zimu, opijeni smo njime od glave do pete. Nježni praškasti mirisi, meke i boje te prozračna ženstvena odjeća čine nas sretnima. To zna i Annette Schrewe, odgovorna osoba za dizajn Betty Barclay

betty barclay pure pastel

„Ovog proljeća susreću se svježe nijanse metvice na pastelnoj boji limuna i iznenađujuće se nanovo kombiniraju u modnoj industriji te takvim kontrastima u interakciji s ružičastim i crvenim nijansama stvaraju još više ljetne svježine. Osim toga, široka paleta pastelnih ispisa s cvjetnim i grafičkim elementima najavljuje toplije godišnje doba.“ Ono što izgleda proljetno, mora svježe i mirisati; tako je za elegantan izgled potreban i odgovarajuć miris.

betty barclay pure pastel

Miris pure pastel mint graciozan je miris s voćnim i šumskim akordima. Tako miriše proljetna pastelna metvica! Cvjetne note Ylang-Ylanga, ciklame i senzualnih aroma čaja i ruže stvaraju se u srcu po reskosti i svježini živopisnog Yuzua, crnog ribizla i arome crvenog zrna papra. Mekani krevet od baršunaste sandalovine i bijelog mošusa upotpunjuje miris.

Miris pure pastel lemon blagi je miris koji se sastoji od svježih i cvjetnih noti te mekane i kremaste arome. Tako miriše sunčano pastelno žutilo! Voćni i živahni dodir mandarine, limuna i zelene jabuke već od početka širi svijetložuti sjaj. Prozirno i cvjetno srce s ljubičastim listovima, frezijom i đurđicama blago obuhvaća vesele note. Mekana baza od kremastog jantara i sandalovine te nježne note mošusa mirisu daju jednu praškastu notu.

betty barclay pure pastel

Cijene:

Eau de Parfum Natural Spray 20 ml 162 kn
Eau de Toilette Natural Spray 20 ml 132 kn
Eau de Toilette Natural Spray 50 ml 230 kn
Deodorant Natural Spray 75 ml 88 kn
Body Lotion 150 ml 80 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.