Inspiriran tradicionalnom japanskom kuhinjom Washoku, koja se nalazi na UNESCO-ovoj listi zaštićene kulturne baštine, a temelji se na održivom korištenju prirodnih resursa, Shiseido je kreirao liniju Waso, koja poštuje bogatstvo i raskoš prirode i ugrađuje ih u svoje sastojke za njegu kože

shiseido waso maske

U modernom vremenu u kojemu je stres dio svakodnevice, a loše životne navike i zgađenja okoliša itekako se odražavaju na koži, važno je shvatiti da lice, baš kao i duh i tijelo, zaslužuju odmor. Predstavljamo vam Purifying Peel Off masku i Beauty Sleeping masku. Jer važno je osvježiti kožu i učiniti je spremnom za sve što donosi dan.

shiseido waso maske

Purifying Peel Off maska je mali obrambeni štit protiv štetnih djelovanja iz okoline. Namijenjena je koži koja žudi za čistoćom, koja je umorna i beživotna te ima proširene pore. Maska se na licu drži 20 minuta, skine lagano jednim potezom i koža je blistava, odmorna i detoksificirana. Beauty Sleeping maska sadrži ekstrakt sjemenki yuzu, citrusa s padina Tibeta. Ova hidratizirajuća maska "puni baterije" kože dok vi spavate i do jutra joj vraća zdravi sjaj, čak i ako ste spavali tek par sati.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.