Dugačke, guste, uvijene trepavice, definirane obrve, osjenčani kapci za pogled dive, zavodnice ili romantičarke... Diorov kreativni direktor Pater Philips pobrinuo se za to da ovoga proljeća i ljeta naglasak bude na pogledu. Spektakularnom!

diorshow

Pod make up palicom Diorova kreativnog direktora Petera Philipsa, 2017. godine nastala je inovativna maskara Diorshow Pump ‘N’ Volume, prva savitljiva maskara s fleksibilnom četkicom koja instantno čini trepavice izrazito gustima i dugima. Danas, 2019. godine, Dior je redefinirao volumen.

diorshow

Zahvaljujući kombinaciji voskova i revolucionarnoj tehnologiji, nova maskara Pump ‘N’ Volume HD, doslovce trepavicu po trepavicu, osigurava ikonski XXL volumen vašim trepavicama, a pritom ih ne otežava i ne stvara grudice. I to nije sve. Obogaćena ja D-pantenolom i vitaminom B te njegujućim ekstraktom pamuka pa je ujedno energetski ‘booster’ za vaše prirodne trepavice.

diorshow

Dobra vijest je da inovativna tehnologija više nije rezervirana samo za trepavice, nego i vaše obrve mogu biti kao u dive. Kako je to rekao Peter Philips, obrve su vrlo važne u kreiranju looka, one su okvir očima, a Diorshow Pump ‘N’ Brow formula oplemenjena je mikrofibrom, njegujućim sastojcima poput vitamina E, B5 i B8 koji čine obrve gušćima i definiranijima, a pritom izgledaju prirodno.

diorshow

Za kraj, sjenčenje djelo krasi, a nova Palette 3 Couleurs Tri(o)blique sjenila za kapke dizajnirana je u savršenoj harmoniji metalik, glitter i baršunastih mat nijansi za kreiranje od smoky looka do nježnog nude efekta. Sve što trebate je odabrati svoje tonove – zemljanje, pink, sive ili boje breskve – i pustiti kreativnosti na volju. 

Cijene:
Dior Diorshow Pump'n Volume Mascara; 277 kn
Dior Diorshow Pump'n Brow Mascara; 235 kn
Dior 3 Couleurs Tri(O)blique Eyeshadow Palette; 474 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.