Kraj ljeta i dolazak jeseni za mnoge označava povratak čarobnom svijetu knjiga, čitanju u parku, prirodi, ili povratak u ugodnu toplinu doma. Kralj ljeta označava i povratak u stvarnost nakon godišnjih odmora. Upravo nam knjige pružaju što brži oporavak od toga šoka

sajam knjiga rujan 2017

Od 4. do 24. rujna Zagrebački velesajam će opet postati utočište za najbolja književna ostvarenja! Najbolja izdanja knjiga na jednome mjestu predstavit će hrvatski izdavači s ponudom koja se ne propušta. Vrhunski hit naslovi i aktualne uspješnice u svijetu očekuju čitatelje po sajamskim cijenama!

Sigurno tijekom ljeta niste uspjeli pročitati sve s popisa omiljenih štiva, pa se ovaj sajam nudi kao još jedna prilika za knjige po najnižim cijenama. Tom prilikom nude se noviteti; vrhunski trileri, krimići, beletristika koja je poharala svijet, uvijek aktualni klasici, priručnici, savjetnici, knjige za djecu, mlade i neodoljive slikovnice po iznimno povoljnim cijenama! Jedno je sigurno – kao i na sajmu u srpnju, posjetitelji će bez žurbe, u mirnom i opuštajućem okružju, moći odabirati naslove koje su dugo priželjkivali.

Na sajmu sudjeluje čak 11 izdavača:

MOZAIK KNJIGA
FRAKTURA
LJEVAK
PLANETOPIJA
PROFIL
V.B.Z.
FOKUS
ZNANJE
24 SATA
ŠKOLSKA KNJIGA
BEGEN

Vrata Zagrebačkog velesajma bit će otvorena svakim danom od 10 do 21 sat u paviljonu 7!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.