Kako bismo vam barem malo dočarali raskoš i slatkoću romana Jenny Colgan, možda je najbolje citirati magazin Heat: "Ako ste ikada očarano šetali pariškim ulicama, u zbilji ili snovima, obožavat ćete opise prizora, zvukova, hrane i zabava, čokolade i mnogo, mnogo romanse." Da, dodat ćemo još i ovo – ako još niste otkrili kutke Grada Svjetlosti, poželjet ćete to učiniti nakon što pročitate ovu divnu priču koja spaja dvije stvari kojima je nemoguće odoljeti – čokoladu i ljubav...

okus cokolade u parizu

Zora rudi iznad Pont Neufa, uličice Pariza oživljavaju, a Anna Trent je već budna. I u najljepšoj čokolateriji u Parizu spravlja najfiniju čokoladu bogatu raznovrsnim okusima za kojom luduju pariške dame, gospoda i turisti. Golema je to promjena za nju koja je godinama radila u tvornici čokolade na sjeveru Engleske. No Ana je doživjela nesreću na poslu i završila u bolnici. Ni slutila nije da će baš ondje ponovno sresti gospođu Claire, svoju nekadašnju učiteljicu francuskoga, koja joj ponudi posao u pariškoj čokolateriji koju vodi njezina mladenačka ljubav – čuveni pariški čokolatijer Thierry. I onda se sve zakotrlja. Stare se rane ponovno otvore, neke zacijele, a Anna otkrije i o sebi i o čokoladi ono što nije mogla zamisliti ni u najluđim snovima. Ponekad gorka, katkad slatka, ova će vam priča zasladiti srce i um, baš poput prave čokolade.

O autorici: Jenny Colgan autorica je brojnih hit-romana, kao što su The Little Shop of Happy Ever After i Summer at Little Beach Street Bakery koje je objavila izdavačka kuća Sphere. Roman Meet Me at the Cupcake Cafe dobitnik je nagrade Melissa Nathan za najbolju duhovitu romansu 2012., a nalazio se i na popisu najprodavanijih romana Sunday Timesa, kao i Welcome to Rosie Hopkins' Sweetshop of Dreams, dobitnik nagrade RNA za najbolji ljubavni roman 2013. godine.

Izdavač: Koncept izdavaštvo 
Cijena: 129 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.