Nakon svjetskih megauspješnih romana "Dublin Street", "London Road" i "Jamaica Lane", škotska autorica, majstorica ljubavno-erotskog žanra, Samantha Young, vraća se s novim romanom "Scotland Street". Odličan zaplet, neočekivane ljubavne zavrzlame, začinjene nabijenim erotskim trenucima, humor i živopisni likovi - sve će vas to nagnati da novu Samanthinu knjigu ne ispuštate iz ruku do kraja

scotland street, samantha young

Shannon MacLeod oduvijek je birala pogrešne muškarce. Nakon što je doslovce pobjegla iz posljednje veze i jedva sačuvala živu glavu, odrekla je se i vlastita obitelj. A ona se odlučila odreći upravo takvih izbora koji su je doveli tu gdje jest. Iako prepuna strahova, spremna je okrenuti novi list, promijeniti grad, započeti iznova, bez ikakvih tereta prošlosti koji su je umalo povukli na dno.

Sudbina ju šalje na vrata Coleu, momku kojeg je upoznala još kao školarka. Cole Walker je na prvi pogled sve ono što je Shannon naumila izbjeći pod svaku cijenu. Majstor za tetoviranje, zgodan, seksi, samouvjeren i drzak, doima se kao jedan od problematičnih tipova kakvi su Shannon dotad serijski upropaštavali život. Međutim, odrastanje uz majku alkoholičarku, a pod zaštitom sestre i njezinih prijatelja (koje čitatelji Samanthe Young prate još od Dublin Streeta), obilježili su Colea više nego to Shannon može i zamisliti. Ponovni susret zapali stare iskre. No, ima li ljubav uopće šanse pred strahovima, duhovima prošlosti i nepovjerenjem?

O autorici: Samantha Young rođena je u Stirlingshireu u Škotskoj. Diplomiravši na edinburškom sveučilištu, vraća se u rodni grad, gdje od 2011. godine objavljuje romane za tinejdžere. Njezin prvi roman za odrasle "Dublin Street" munjevito osvaja vrhove top-lista i postaje svjetski bestseler.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.