Dr. Julie Von, holistička liječnica i stručnjakinja za plodnost, u knjizi "Duhovna strana plodnosti" otkriva ženama novi pristup plodnosti u kojem ih iskustvo trudnoće ispunjava energijom i radošću

duhovna strana plodnosti

Tijekom 20-godišnje kliničke prakse, dr. Julia Von osobno se uvjerila da je moć duhovnosti golema kad je riječ o plodnosti jer uravnotežuje hormonski sustav i omogućuje zdravu trudnoću. "Duhovna strana plodnosti" rezultat je njezina dugogodišnjeg rada u području ženskog reproduktivnog zdravlja. Razlozi zbog kojih žene ne mogu zanijeti, kaže dr. Von, gotovo su uvijek na energetskoj, a ne na materijalnoj razini. Kad žene nauče obraćati pozornost na skrivenu dinamiku svojih problema, doživjet će duhovni, umni i tjelesni pomak.

Dr. Von savjetima i inovativnim metodama pomaže čitateljicama da razviju svoju receptivnu energiju koja se povezuje s duhovnim i nevidljivim elementima stvaranja novog života te da shvate kako se načela kozmičkog "pravog trenutka" mogu primjenjivati na sve procese povezane s plodnošću i odgojem djeteta, od zamrzavanja jajašaca i začeća do odluke o posvajanju. Ova knjiga detaljno će vas uputiti u način na koji duhovnost i psihologija sudjeluju u radu žlijezda s unutarnjim izlučivanjem te u kojoj mjeri utječu na promjenu stavova i, u konačnici, na samo začeće. Jer, svaka je žena plodna, poručuje dr. Von, ali uobičajeni kriteriji za određivanje plodnosti potpuno su pogrešni.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.