U dirljivom i moćnom štivu, koje je objavila izdavačka kuća Media Bar, Anđa Marić opisuje svoju borbu s multiplom sklerozom. Knjiga je dijelom transkript, a dijelom razrada 365 tema iz videa s njezina YouTube kanala, no istodobno je više od toga. Proživljeno iskustvo daje joj za pravo poručiti nam kako i najteže bitke nikad nisu unaprijed izgubljene

andja maric moja revolucija u 365 dana

Ona je glazbenica, spisateljica i motivatorica, nekadašnja manekenka i televizijska voditeljica. U javnosti i u medijima prvi je puta prepoznata 1998., kao druga pratilja Miss Hrvatske. Sve što bismo mogli napisati o Anđi Marić i njezinim doista brojnim postignućima u životu možemo objediniti jednom rečenicom – one je žena nesalomljiva duha! Žena koja je u svojoj najvećoj slabosti pronašla izvor najveće snage. I sve to prenijela u divno, toplo, dirljivo štivo "Moja revolucija u 365 dana".

andja maric moja revolucija u 365 dana

Anđina knjiga dijelom je transkript, a dijelom razrada 365 tema iz videa s njezina YouTube kanala, no istodobno je i više od toga. Proživljeno iskustvo i dugogodišnja borba s multiplom sklerozom daju joj za pravo da nam poruči kako i najteže bitke nikad nisu unaprijed izgubljene.  

andja maric moja revolucija u 365 dana

O knjizi je najbolje je progovorila sama autorica: "Nakon dugo godina odlučila sam napokon izaći iz svog autoimunog ormara u kojem sam se skrivala od života, jer me je bilo sram što sam slaba i trebam pomoć… Odlučila sam se u svom životu pojaviti svakoga dana bez obzira na to kako se osjećala. Odlučila sam živjeti i pričati svoju novu priču o pobjedi i uspjehu koji sam sanjala. I kad nitko nije vjerovao u mene, ja sam vjerovala i u sebe i u svoj put."

andja maric moja revolucija u 365 dana

"To moje putovanje i predanost rezultirali su ozbiljnom promjenom, revolucijom i osobnom evolucijom – postala sam žena kakva sam oduvijek htjela biti: dosljedna, predana, neslomljiva i ranjiva. Kao breskva – mekana iznutra, a čvrsta izvana. Počela sam vjerovati u to da je spasitelj kojeg tražim – žena u mom ogledalu. Hodala sam vatrenim poljima Mordora i preživjela. Sada stojim na drugoj strani i mogu podijeliti svoje iskustvo. Nije bilo lako, neću lagati, ali moguće je", kaže Anđa Marić. 

andja maric moja revolucija u 365 dana

Na sve to možemo samo dodati da su vremena u kojima živimo svakome teška na neki način, ali i svakome poučna. Anđa Marić odlučila se za ovo drugo. I pokazala nam da se sve može. Upravo zato, ne sumnjamo da će, jer joj je to želja, prohodati i Kineskim zidom. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.