Nakon romana Žena u ledu, Noćna grabežljivica i Mutna voda, Posljednji dah četvrti je Erikin slučaj u kojem će se detektivka morati suočiti s novim izazovom i uloviti ubojicu koji, čini se, ne postoji

Posljednji dah

U kontejneru je pronađeno izmučeno tijelo mlade žene, a detektivka Erika Foster jedna je od prvih na mjestu zločina. Problem je što ovaj put to nije njezin slučaj. Dok si pokušava osigurati mjesto u istražnom timu, Erika pronalazi sličan slučaj neriješenog ubojstva otprije četiri mjeseca. Odbačene na sličan način, obje žene imaju identične ozljede i fatalnu ranu na bedrenoj arteriji. Nedugo zatim, još je jedna djevojka oteta dok je čekala sastanak s nepoznatim muškarcem i Erika i njezin tim moraju se baciti u bjesomučnu utrku s vremenom kako ona ne bi postala još jednom žrtvom sadističkog ubojice.

Čini se da ubojica pronalazi svoje žrtve koristeći lažni identitet na društvenim mrežama. No, kako će Erika uhvatiti osobu koja, čini se, ne postoji?

O autoru: Robert Bryndza podrijetlom je iz Velike Britanije, a danas živi u Slovačkoj. Prvi uspjeh ostvario je serijalom od pet chick-lit  romana o Coco Pinchard koji su postali bestseleri. Knjiga Posljednji dah u prijevodu Predraga Mavara, od idućeg je tjedna dostupna u svim knjižarama.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.