Predstavljajući tri sestre Kettle kroz njihovu trideset četvrtu godinu života te njihov neumoran i snažan duh koji ne posustaje pred mnoštvom prepreka na koje nailaze, ovaj britki i dosjetljiv roman Liane Moriarty, autorice uspješnice "Male laži", prodire duboko u žensku prirodu, postavlja mnoštvo suvremenih pitanja te ističe kako razlike, tako i sličnosti koje žene međusobno povezuju

knjiga tjedna

Lyn, Cat i Gemma Kettle, prelijepe trojke koje su upravo navršile trideset tri godine, privlače pozornost kamo god se zaputile. Kada god su na okupu, prati ih smijeh, drama i kaotične situacije. Premda naizgled veoma nalik, pojedinačno svaka je od sestara Kettle žena za sebe s vlastitom putanjom uspona i padova. I svaka je od njih puno više od onoga kakvom se isprva čini. Lynin život izgleda kao jedan veliki, vješto organiziran popis dnevnih zadataka, pri čemu ona precizno žonglira posao, brak i majčinstvo. No je li ona odista toliko stroga i organizirana? Cat je upravo saznala vijest koja izokreće njezin naizgled savršen brak i život naglavce, dok se paralelno s time bori s neuspjelim pokušajima da postane majkom. Gemma pokušava pomiriti svoj slobodan duh i besciljan život s traumama iz prošlosti i pokušajima da napokon u ljubavnom odnosu izdrži više od šest mjeseci. 

knjiga tjedna

O autorici: "Tri želje" novi je roman Liane Moriarty, autorice svjetskih hitova "Sve što je Alice zaboravila", "Devet potpunih neznanaca", "Suprugova tajna" i "Male laži". Ovo je sedmi roman australske autorice Liane Moriarty na hrvatskom jeziku u prijevodu Ire Martinović. Njezine uspješnice prevedene su na više od 40 jezika, a prodale su se u preko 20 milijuna primjeraka diljem svijeta. Kao studentica diplomskog studija na Sveučilištu Macquarie u Sydneyju, napisala je svoj prvi roman, "Tri želje", sada prvi put objavljen i na hrvatskom jeziku u prijevodu Ire Martinović, koji je postao svjetski hit. Osim u književnom svijetu, Liane Moriarty veliki uspjeh bilježi i na malim ekranima. Velika hit-serija "Male laži" osvojila je brojne prestižne nagrade i prikovala desetke milijuna gledatelja u njihove naslonjače. Na krilima uspjeha prve serije, u kolovzu 2021. godine na Hulu je stigla nova poslastica za zaljubljenike već dobro uhodanog tima. Nicole Kidman, koja se osim u glumačkoj ulozi našla i u ulozi izvršne producentice, te nekoliko članove ekipe koja je radila nagrađivanu HBO seriju "Male laži" ponovno je udružilo svoje snage oko nove dramske serije koja se snimala prema romanu "Devet potpunih neznanaca".

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.