Noć knjige (23. travnja) izdavačka kuća Znanje ove je godine rezervirala za promociju naslova Crvene zastavice, zelene zastavice: moderna psihologija za svakodnevnu dramu. Ne propustite upoznati autora knjige dr. Alija Fenwicka, bihevioralnog psihologa s više od dva i pol milijuna pratitelja na TikToku i Instagramu

ali fenwick znanje promocija knjige

U utorak 23. travnja u svojoj knjižari u Gajevoj izdavačkih kuća Znanje ugostit će autora knjige Crvene zastavice, zelene zastavice: moderna psihologija za svakodnevnu dramu, dr. Alija Fenwicka. Bihevioralni je psiholog, redovni profesor organizacijskog ponašanja u poslovnoj školi i stručnjak za ponašanje koji nastupa na televiziji i u vijestima. Uz to je popularan psiholog na društvenim mrežama s više od dva i pol milijuna pratitelja na TikToku i Instagramu.

ali fenwick znanje promocija knjige

U svojoj knjizi Crvene zastavice, zelene zastavice informacije o znanosti, znanju i životnim strategijama prenosi na zabavan i jednostavan način koji odražava najnovija otkrića u bihevioralnoj psihologiji u modernim odnosima. Njegova knjiga puna je životnih priča, suvremenih trendova u odnosima, strategija utemeljenih na dokazima, i naravno humora. Autor vjeruje da Crvene zastavice, zelene zastavice mogu pomoći ljudima identificirati zdrava i nezdrava ponašanja u raznim područjima života i objasniti im što ta ponašanja govore o ljudima, a što je još važnije, što govore o nama samima. Ova knjiga može postati svačiji priručnik za uspješno navigiranje modernim životom i odnosima.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.