Roman Dobra kći kritika naziva najboljim romanom Karin Slaughter dosad. Snažna, napeta i emotivna priča o obiteljskim tajnama i krivnji, osvojit će čitatelje već s prvim stranicama...

knjiga tjedna

Dvije djevojke, pod prijetnjom oružja, odvedene su u šumu. Jedna je uspjela pobjeći. Druga je ostala. Prije 28 godina bezbrižan život u malome gradu za Samanthu i Charlotte Quinn prekinut je brutalnim napadom na njihov dom. Majka im je ubijena pred očima, a otac Rusty, poznati i ozloglašeni odvjetnik, uvijek će osjećati krivnju zbog tog napada. Nakon te noći, njihova obitelj ostat će nepovratno slomljena, trpeći mučne posljedice i mnoga nerazjašnjena pitanja. Danas je Charlotte odrasla žena, dobra kći koja je slijedila očeve stope i postala dječji branitelj. I dok novi val nasilja potresa njihov gradić Pikeville, Charlotte je uvučena u novu noćnu moru. Ne samo da je svjedokinja pucnjave u srednjoj školi, već je taj događaj u njoj probudio sjećanja koja je godinama pokušavala potisnuti. No, čini se da šokantne tajne o događaju koji je uništio njihovu obitelj ne mogu ostati skrivene zauvijek.

O autorici: Karin Slughter (1971.) jedna je od najpoznatijih američkih autorica trilera danas. Njezini romani prodani su u više od 35 milijuna primjeraka i prevedeni u 37 zemalja. Poznata je po svojim serijalima o agentu Willu Trentu i doktorici Sari Linton, a za njezine samostalne romane Grad murjaka, Dobra kći i Pieces of Her već su otkupljena prava za snimanje televizijskih serija i filmova. Znanje je dosad objavilo osam romana iz serijala o Willu Trentu, kao i njezine samostalne romane Grad murjaka i Zgodne djevojke.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.