Roman prvijenac talijanske spisateljice Silvije Zucca "Astrološki vodič za slomljena srca", zabavan je, seksi, romantičan, luckast – roman je to u kojem se astrologija i strast isprepliću u ljubavnoj priči koja će vas zarobiti do posljednje stranice

astrološki vodič za slomljena srca

Dvije čitateljice koje na poklon dobivaju nevjerojatno zabavan i neobičan roman Silvije Zucca - "Astrološki vodič za slomljena srca" - su:

ZELJKA KNEZEVIC, BELI MANASTIR

GORDANA BAGIć, ZAGREB

Silvia Zucca mlada je talijanska spisateljica u čiji su se roman prvijenac zaljubili čitatelji diljem Europe, prava za film već su kupljena, a njenu glavnu junakinju Alice književna kritika već uspoređuje s Bridget Jones. Roman prvijenac Silvije Zucca zabavan je, seksi, romantičan, luckast – roman je to u kojem se astrologija i strast isprepliću u ljubavnoj priči koja će vas zarobiti do posljednje stranice

Alice Bassi navršila je 30 godina i ne svojom krivnjom (a niti svojim izborom) i dalje je single. Zaposlena je u okruženju u kojem nema baš neke velike prilike za napredovanjem. Još je k tome doznala da se njezin neprežaljeni bivši - ženi. Samo tako. Kao grom iz vedra neba. Naravno, to nije sve. U malu TV kuću u kojoj radi dolazi Davide Nardi. I više nego privlačan, tajanstvenog osmjeha, samo... Šteta što je došao zbog famozne reogranizacije ili, jasnije rečeno – podijeliti otkaze. No, Alice na televiziji upoznaje i Tija, glumca uvjerenog da zna tajnu uspješnosti - astrologiju. I ne misli pritom na „obični" horoskop kakav se objavljuje u novinama, već na „istinsko" čitanje zvijezda koje ukazuju na to koji su dani povoljni za karijeru, a kad je moguće pronaći srodnu dušu.

Iako sumnjičava, Alice odluči pokušati i počinje izlaziti s muškarcima koji su s njom astrološki usklađeni. Međutim, slaganju zvijezda unatoč, nižu se pogrešni susreti, neugodni rastanci i iznenađenja koja bi najradije zaboravila. A sve to vrijeme, Davide ju sve više i više privlači. No, njega se ne usuđuje pitati koji je znak. I nije sigurna plaši li se da bi je odgovor mogao razočarati ili, još gore, očarati. Objavljen u šestnaest zemalja, "Astrološki vodič za slomljena srca" duhovito i s britkom ironijom priča o usponima i padovima moderne žene pune života, proturječja i nadanja. Ovaj astroroman ne ispušta se iz ruku jer i najsumnjičavije među nama zanima što zvijezde imaju za reći.

O autorici: Silvia Zucca, spisateljica i prevoditeljica, živi i radi u Milanu; osim pisanja, voli folklorni ples, mačke, vino, kino i dobre knjige.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.