Što biste napravili da vas posjeti mlađa verzija vas samih i ponudi vam priliku za popravak svih pogrešaka? Alice Love dogodit će se upravo to. Nakon pada u teretani, probudit će se i shvatiti da stvarnost nije niti najmanje onakva kakva bi trebala biti...

knjiga tjedna

Alice Love ima dvadeset devet godina, ludo je zaljubljena u supruga i čekaju prvo dijete. Zamislite samo kako li se iznenadi kad padne u teretani i sazna da ima trideset devet godina i troje djece koje se i ne sjeća. Obožavani suprug Nick je mrzi i usred razvoda su, a od sestre Elizabeth se, iz nekog razloga, neobjašnjivo udaljila. Sada mora shvatiti zašto sestra jedva razgovara s njom i kako je ona sama postala jedna od onih premršavih mama u preskupoj odjeći. Kako je u samo deset godina toliko toga pošlo po zlu? Zašto ne prepoznaje samu sebe i zašto joj se nova Alice ni najmanje ne sviđa? Alice se mora prisjetiti svega što je zaboravila, ponovno izgraditi sliku cijelog desetljeća i saznati može li baš sve biti kao prije.

O autorici: Sve što je Alice zaboravila novi je roman Liane Moriarty, autorice svjetskih hitova Devet potpunih neznanaca, Suprugova tajna i Male laži. Njezine uspješnice prevedene su na više od 40 jezika, a prodale su se u gotovo 15 milijuna primjeraka diljem svijeta. Sve što je Alice zaboravila odmah po izlasku čvrsto je držao visoko mjesto na svim listama najprodavanijih romana. Osim u književnom svijetu, Liane Moriarty veliki uspjeh bilježi i na malim ekranima. Velika hit-serija Male laži osvojila je brojne prestižne nagrade i prikovala desetke milijuna gledatelja u njihove naslonjače. Na krilima uspjeha prve serije, 2021. godine na Hulu stiže nova poslastica za zaljubljenike već dobro uhodanog tima. Nicole Kidman, koja će se osim u glumačkoj ulozi naći i u ulozi izvršne producentice, te nekoliko članove ekipe koja je radila nagrađivanu HBO seriju Male laži ponovno udružuje snage oko nove dramske serije koja će se snimati prema romanu Devet potpunih neznanaca. Posljednje veliko ime koje se pridružilo provjerenom timu za snimanje serije je Melissa McCarthy, dobitnica prestižne nagrade Emmy.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.