Nova strastvena priča omiljene autorice suvremenih romana L. J. Shen, "Vicious", prvi je nastavak serijala "Grešnici Sainta", a oduševit će vas svojim zapletima, intrigama i neodoljivom romatikom

l.j. shen vicious

Emilia: Kažu da su ljubav i mržnja jedan osjećaj proživljen pod drukčijim okolnostima. Istina. Muškarac koji mi dolazi u snovima istovremeno me proganja u noćnim morama. Vrstan je odvjetnik. Sposoban zločinac. Prekrasan lažljivac. Nasilnik i spasitelj, čudovište i ljubavnik. Prije deset godina protjerao me iz maloga grada u kojem smo živjeli. Sada me pronašao u New Yorku i ne odlazi dok me ne povuče sa sobom.

Vicious: Ona je siromašna umjetnica. Lijepa i krhka poput japanske trešnje. Prije deset godina nenajavljeno je ušla u moj život i okrenula ga naglavce. Emilia LeBlanc meni je zabranjena, bivša djevojka mojega najboljeg prijatelja. Žena koja zna moju najmračniju tajnu i kći jeftine posluge koju smo zaposlili da brine o našem imanju. To bi me trebalo odvratiti od nje, ali uzalud. Ona me mrzi. Koga briga. Bolje joj je da se navikne na mene.

l.j. shen vicious

O autorici: Nakon velikih hitova "Kradljivac poljubaca" i "Vrabac", jedna od najprodavanijih autorica suvremenih ljubavnih romana USA Todaya i Washington Posta L. J. Shen predstavlja se domaćoj publici s novim naslovom "Vicious". Riječ je o prvom nastavku u serijalu "Grešnici Sainta" u prijevodu Dijane Ćurković. U samo sedam godina od kada je objavila svoj prvi roman "Tyed" L. J. Shen postala je  jedna od najpopularnijih autorica suvremenih romantičnih romana diljem svijeta. Njezinim ljubavnim intrigama, zapletima i neodoljivim romansama nisu odoljeli milijuni čitatelja koji s velikim nestrpljenjem iščekuju svaki novi naslov. Do sada je napisala 19 romana, a svaki je odmah po objavljivanju dospio na prva mjesta ljestvica čitanosti časopisa Washington Posta i USA Todaya. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.