Ljepota, romansa i misterij isprepliću se u romanu "Otrov" američke spisateljice Fione Paul. Predivno zlokoban i uzbudljivo romantičan, "Otrov" ima sve - tajnovite ponoćne susrete na grobljima, venecijanske kanale, ubijene kurtizane i balove pod maskama

otrov, roman

Cassandra Caravello imala je sve što djevojka može poželjeti: elegantne haljine, blistave dragulje, pozivnice za najbolje zabave i privlačnog, imućnog zaručnika – pa opet, žudjela je za nečim više. Nabasavši na truplo ubijene žene, s krvavim znakom X urezanim na njezinu srcu, Cass biva uvučena u opasan svijet umjetnika, tajnih društava, kurtizana i ubojica. Ubrzo se počinje zaljubljivati u Falca, siromašnog slikara zavodljivog smiješka koji je noću vodi tamnim venecijanskim kanalima i samotnim palačama, dok pokušavaju otkriti ubojicu. Hoće li Cassandra pronaći ubojicu prije nego što on pronađe nju? I hoće li ostati vjerna zaručniku ili se predati strastvenim i neobuzdanim osjećajima prema Falcu?

O autorici: Fiona Paul je spisateljica i osoba slobodna duha, diplomirana psihologinja i profesorica. Putovala je po cijelome svijetu, a brojni prizori iz "Otrova" inspirirani su stvarnim iskustvima (premda vam ona neće otkriti o kojim se to iskustvima radi). Fiona živi u St. Louisu, u državi Missouri. "Otrov" je njezin roman prvijenac.

Prijevod: Zoran Juras

Cijena: 29,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.