Anna Harrington nova je autorica na književnoj sceni čiji će ljubavni romani okupirati police ljubitelja žanra. Prvi nastavak u serijalu Kako ukrotiti Carlisleove, povijesna romansa "Ako vojvoda zatraži", oduševit će vas na prvu i spretno uvući u vruće ljubavne zavrzlame glavnih junaka 

knjiga tjedna

Miranda Hodgkins oduvijek želi samo jedno: udati se za Roberta Carlislea. I jednostavno ne može više čekati. Nakon bala pod maskama obitelji Carlisle, Miranda se smjelo ušulja u Robertove odaje kako bi ga zavela. Ubrzo na sebi osjeća čvrste ali nježne ruke, a na usnama kuša poljubac od kojeg zastaje dah. Ali Miranda je užasnuta kad ispod maske ugleda lice Sebastiana, vojvode od Trenta – Robertovoga mrkog starijeg brata. Prestravljen greškom koju su zamalo Miranda i on učinili, Sebastian predlaže dogovor: on će joj pomoći osvojiti srce njegova brata ako mu ona pomogne pronaći savršenu ženu. Ali ovaj jednostavni pakt ubrzo izmiče kontroli. Što više svaki od njih pokušava ispuniti svoj dio pogodbe, to ga manje želi ispuniti.

O autorici: Anna Harrington nova je autorica na književnoj sceni čiji će ljubavni romani okupirati police ljubitelja žanra. Povijesne romanse zavoljela je – i sve one uglađene heroje doba regentstva – dok je živjela u Londonu, gdje je studirala književnost i dramaturgiju. Spisateljsku karijeru započela je 2015. godine, a do sada je objavila više od dvadeset naslova koji donose neodoljive romansa s alfa herojima i neovisnim junakinjama, snažnim emocija i ljubavnim cvrkutanjima. Za svoj rad Harrington je dobila mnoge nagrade i priznanja, a njezini romani već dobro poznaju put do vrha liste najprodavanijih romana USA Todaya. "Ako vojvoda zatraži" prvi je od sedam romana u serijalu Kako ukrotiti Carlisleove, a prijevod na hrvatski potpisuje Ivona Širol.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.