Roman Živjeli su dugo i sretno donosi osam uzbudljivih, zavodljivih, smiješnih i srčanih epiloga te dodatnu priču o kome drugom nego o mudroj i duhovitoj matroni Violet Bridgerton. Upoznajte Bridgertone iznova jer je čitati roman Živjeli su dugo i sretno čisto zadovoljstvo

zivjeli su dugo i sretno

Jednom davno autorica ljubavnih romana stvorila je obitelj, ali ne bilo koju obitelj. Riječ je o osmero braće i sestara te pripadajućih pridošlica, kćeri i sinova, nećakinja, nećaka, ali i matrona koje sve drže na okupu. To su Bridgertoni: sila prirode više nego obitelj. Serijal o obitelji Bridgerton smješten je između 1813. i 1827. godine i broji osam nastavaka u kojem svaki donosi priču o jednom od osmero djece pokojnoga gospodina Bridgertona: Anthonyja, Benedicta, Colina, Daphne, Eloise, Francesce, Gregoryja, i Hyacinth. Kada je autorica krenula pisati ovaj serijal, zamislila ga je samo kao trilogiju, ali već nakon prvog romana i ona i čitatelji shvatili su da će nastavaka biti mnogo više. Od svjetlucavih plesnih dvorana Mayfaira do palača Park Lanea, serija otkriva zavodljiv i raskošan svijet prepun zamršenih pravila i dramatične borbe moći gdje nitko nije dovoljno siguran. U središtu serije je moćna obitelj Bridgerton koja se sastoji od osam bliskih braće i sestara. Ova duhovita, hrabra i pametna obitelj u potrazi je za romantikom, avanturama i ljubavi. Serija se snimala na lokacijama u Londonu, Bathu i Somersetu. 

O autorici: Julia Quinn svojim je neodoljivim naslovima tjednima držala prvo mjesto na listi najprodavanijih romana New York Timesa, a samo u SAD-u prodala je više od 10 milijuna primjeraka. Zbog nezaboravnih povijesnih romana koji su prevedeni na više od 30 jezika, mnogi je nazivaju suvremenom Jane Austen. Serijal o obitelji Bridgerton, Juliji Quinn osigurao je mjesto u američkoj Kući slavnih u kategoriji spisateljica ljubavne tematike. Krajem 2020. godine na Netflix stiže istoimena serija temeljena na njezinim najprodavanijim romanima, koja će sigurno postati nova opsesija milijunima gledatelja! Snimanje je počelo u srpnju 2019. godine, a ulozi producenta našao se Chris Van Dusen koji je svjetsku slavu stekao nakon što je kao producent radio na seriji „Uvod u anatomiju“. Iako još uvijek službenog datuma početka prikazivanja nema, poznato je samo da će ono biti krajem 2020. Godine. Na hrvatski su joj jezik do sada prevedeni romani Deset stvari koje volim kod tebe, Tajni dnevnici gospođice Mirande Cheveer, Džentlmenska ponuda, Vikont koji me volio, Vojvoda i ja, Gospodin Bridgerton, Siru Phillipu s ljubavlju, Tajna njegova poljupca, Na putu do vjenčanja i Kad je bio grešan.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.