Za sve ljubitelje romantičnog štiva, izdavačka kuća Znanje uoči Valentinova predstavlja novi projekt, biblioteku Ljubav&Strast. Znanje pokreće biblioteku za svoje vjerne čitateljice kojima će ovom serijom romana osigurati bijeg od svakodnevice i uživanje u čaroliji najljepših romansa koje će ih odvesti do kraja svijeta i natrag

vjenčanje u bijelom

Pet čitateljica koje na poklon dobivaju prvi naslov iz biblioteke Ljubav&Strast izdavačke kuće Znanje – "Vjenčanje u bijelom", su:

VANJA ŠKARIć, SPLIT

REBEKA KNEžEVIć, DONJA MOTIčINA

SLAđANA PETRIC, SOKOLOVAC

ANTONIA GAVRAN, OSIJEK

KSENIJA ĐIKIć, POžEGA

Biblioteka Ljubav&Strast dio je većeg projekta izdavačke kuće Znanje, započetog obnavljanjem biblioteke hit prošle godine i novim vizualnim identitetom biblioteke Knjiga dostupna svima. Biblioteka Ljubav&Strast svaki mjesec će čitateljima ponuditi novi ljubavni roman, a svoj put započinje naslovom "Vjenčanje u bijelom" engleske spisateljice Natashe Oakley.

Freya je bila pomalo divlja djevojka, no u sebi je oduvijek maštala o sreći i vjenčanju u bijelom, pokušavajući pobjeći od obiteljskih problema. Sad je odrasla djevojka, prekrasna i uspješna, i čini se da je prošlost iza nje. Kada upozna markantnog Daniela Ramseya i njegovu kćer, Freyin je svijet ponovno uzdrman. Iako prema njemu osjeća snažnu, sudbinsku privlačnost, Freya se plaši bliskosti... Još uvijek nosi tajne zaključane duboko u sebi.

Možda je nakon svih ovih godina upoznala muškarca koji može prodrijeti do njezina srca?

Iz kritika:

"Jedna od najboljih autorica suvremene romanse danas!", CataRomance.com

"Natashy Oakley predviđamo sjajnu književnu budućnost.", Writers Unlimited

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.