Na police hrvatskih knjižara stigla je svjetska književna senzacija! Roman "Moramo razgovarati o Kevinu" autorice Lionel Shriver pomeo je konkurenciju s obiju strana Atlantika, a svjetsku je slavu doživio nakon uspješne ekranizacije 

lionel shriver moramo razgovarati o kevinu mozaik knjiga

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju literarni hit "Moramo razgovarati o Kevinu", moćan roman koji će vam potpuno slomiti srce, su:

ROMANA CERJAK, SISAK

TEREZA BUCONIć, DUBROVNIK

VEDRANA GORDIć, PULA

Eva nikad nije htjela biti majka, a sigurno ne majka dječaka koji je hladnokrvno ubio devetero ljudi uoči svoga šesnaestog rođendana. Dvije godine poslije, Eva se suočava s ruševinama svoga života – sa svojim brakom, karijerom, majčinstvom i Kevinovim brutalnim pohodom. U nizu pisama suprugu otkriva svoju bol, strepnje te sumnje da je i sama odigrala ključnu ulogu u Kevinovu neoprostivu zločinu.

lionel shriver moramo razgovarati o kevinu mozaik knjiga

Lionel Shriver je američka autorica i novinarka koja živi u Ujedinjenom Kraljevstvu. U bogatoj karijeri objavila je 20 romana koji su prevedeni na gotovo 30 jezika. "Moramo razgovarati o Kevinu" moćan je i iskren roman o neizbježnom zlu i snazi čovječnosti, a donosi potresnu priču o Evi, majci tinejdžera ubojice koja se pokušava pomiriti s neopisivim užasom što ga je izazvao njezin sin. Da je riječ o izuzetnom romanu, dokazuje to što se prodao u milijunskoj nakladi, kao i brojne adaptacije. Najveću slavu postigla je filmska ekranizacija s Tildom Swinton i Ezrom Millerom u glavnim ulogama. Ništa manji uspjeh nije doživjela ni radijska adaptacija u obliku kratkih epizoda koje su se emitirale na BBC-ju.

Roman "Moramo razgovarati o Kevinu", u prijevodu Vesne Valenčić, osvojio je brojna priznanja poput nagrade Orange za fikciju i nagradu pisaca Commonwealtha te je odabran za Dvoranu slavnih Nagrade Orange. 

Detaljnije na: https://mozaik-knjiga.hr/proizvod/moramo-razgovarati-o-kevinu/

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.