Drugi dan Interlibera obilježio je odličan panel u organizaciji kreativne mlade poduzetnice Magdalene Bešker, vlasnice brenda Moj planer, najpoznatijeg rokovnika u Hrvatskoj. Pod nazivom “Moć pisane riječi”, panel je okupio poznata hrvatska medijska lica i doveo do žive rasprave o knjigama, magazinima i digitalnim kanalima. Ujedno, predstavljeno je izdanje Mog planera za 2018. godinu te nova knjiga autorice Zore Bjelousov "Samo svoja"

interliber panel 2018

Dario Zurovec, Zora Bjelousov, Ljubica Jurič, Magdalena Bešker, Marko Josipović, Martina Požgaj i Alis Pečarić Marić

Panel "Moć pisane riječi" na Interliberu, moderirala je Ljubica Jurič – glavna urednica portala She.hr. Sudjelovali su Zora Bjelousov, novinarka, blogerica, glavna urednica portala Femina.hr i autorica knjige “Samo svoja”, Alis Pečarić Marić, osnivačica bloga “Čitaj knjigu”, Martina Požgaj, urednica najprodavanijeg ženskog mjesečnika “Ljepota&zdravlje”, Marko Josipović, najmlađi hrvatski gastrobloger, Dario Zurovec, gradonačelnik Svete Nedelje te sama Magdalena Bešker. Panelisti su se složili da pisana riječ itekako ima budućnost te da je samo treba prilagoditi današnjem vremenu i potrebama milenijalaca.

interliber 2018

interliber 2018

Zora Bjelousov koja je nedavno izdala knjigu naziva “Samo svoja” osvrnula se na potrebu za samosvojnošću, originalnošću i praćenjem svoje vlastite vizije u doba digitalnih kanala kada se često copy-pasta ne samo sadržaj, već i osobnost. S njom se u potpunosti složila i Magdalena koja je svojedobno na hrvatsko tržište prva uvela personalizaciju planera, rokovnika i drugih proizvoda. Prije dvije godine oduševila je domaću javnost i personaliziranim etuijem za putovnice. Nažalost, kroz godine njezine su proizvode i drugi počeli kopirati pa gotovo identične možete pronaći i na Interliberu.

interliber 2018

Alis Pečarić Marić, autorica najjačeg regionalnog bloga o knjigama, Čitaj knjigu, istaknula je kako knjiga nipošto nije mrtva, kako je dapače - sve više i više u modi. S njom su se složili i Marko Josipović, 18-godišnji hrvatski food bloger, koji kao milenijalac ističe da više voli digitalne kanale, ali da mu je jednako draga i tiskana riječ. Martina Požgaj i Zora Bjelousov složile su se da u današnjim medijima osnovna platforma mora biti odlično povezana sa svim digitalnim kanalima kako bi se održala i uspjela.

interliber 2018

Kao znak zahvalnosti za svoje vjerne kupce, Magdalena je pripremila Catrice ruž za usne gratis uz svaki kupljeni ovogodišnji Moj planer. Osim toga, sve koji posjete Magdalenin štand očekuje i bogata nagradna igra.

interliber 2018

Naime, pofotkajte se uz Magdalenin štand, objavite fotografiju na svom Instagram ili FB profilu (opcija public) uz hashtag #biramoriginal osvojite poklon-paket koji uključuje poklon-paket Avon kozmetike, beauty poklon-paket koji je pripremio časopis Ljepota&zdravlje, Rose vino vinarije Kutjevo te personalizirani passport etui Ulice snova. Više doznajte na IG: @mojplaner i FB: Moj Planer by Magdalena Bešker.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.