Od autorice velikog svjetskog hita "Djevojka u vlaku" stigla je nova književna poslastica. "Tiha vatra" kroz paletu nesređenih, devijantnih uznemirujućih likova minuciozno oslikava kako potisnute traume i prešućene istine koje godinama tiho kuhaju u ljudima polako, ali nekontrolirano izlaze na površinu

knjiga tjedna

Carla Myerson, Laura Kilbride i Miriam Lewis nikada se nisu oporavile od tragedija koje su ih zadesile u prošlosti. A onda se pred njihovim londonskim pragovima dogodila nova nesreća: Jedan je mladić brutalno ubijen. Tri žene poznaju mladića koji je nasmrt izboden na svom brodu. Štoviše, one su posljednje tri osobe koje su ga vidjele živog. Je li mu možda presudila Carla? Njegova ožalošćena teta i posljednji preostali član obitelji nakon što je njegova majka pala niz stepenice i slomila vrat samo nekoliko tjedana prije. Možda Laura, nestabilna djevojka s kojom je proveo jednu noć? Ili pak Miriam? Znatiželjna susjeda koja evidentno skriva informacije od policije.

knjiga tjedna

O autorici: Jednako napetim stilom i pronicavim razumijevanjem ljudskih nagona, kojima je očarala milijune čitatelja diljem svijeta svojim naslovima "Djevojka u vlaku" i "U vodu", Paula Hawkins donosi novo, uzbudljivo, duboko intrigantno štivo o varljivosti osjećaja i sjećanja, kao i o razornom utjecaju prošlosti na sadašnjost. Njezin prvi triler, "Djevojka u vlaku", postao je veliki svjetski hit i prodao se u 23 milijuna primjeraka diljem svijeta. Objavljen na više od četrdeset jezika, bio je najprodavaniji svjetski bestseler i hit na kino blagajnama s Emily Blunt u glavnoj ulozi. Ovaj prvijenac osigurao joj je svjetsku slavu i broj jedan na svim listama najprodavanijih romana poput New York Timesa i Sunday Timesa. Jednako veliki uspjeh postigao je i njezin drugi kriminalistički roman "U vodu". S gotovo 5 milijuna prodanih primjeraka i vrhovima lista Hawkins je učvrstila svoju poziciju u svijetu krimića.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.