Prije nekoliko dana, u zagrebačkom wine baru Bellucci, svoju je drugu knjigu "Ogledalo duše" zagrebačkoj javnosti predstavila mlada mostarska spisateljica Jelena Rozić. Jelena je javnost već oduševila svojim prvijencem "Jesi tu?", a druga knjiga joj je jednako tako iskrena, emotivna i duboko ženstvena

ogledalo duse, jelena rozic

Kako sama autorica ističe, "Ogledalo duše" je zb(i)rka osjećaja i trenutaka; intimna knjiga koja vas vodi na putovanje kroz ogledalo duše mlade mostarske spisateljice Jelene Rozić. Pronaći ćete se u tekstovima pisanim čistom emocijom i nefiltriranom iskrenošću, a putovat ćete kroz mjesto i vrijeme, upoznavati ljude i veličati lajtmotiv naslova – ljubav.

Knjiga je ovo kojoj ćete se vraćati, zbog trenutaka koje svi uvijek iznova proživljavamo tijekom svoga života, ali možda ih rijetko opisujemo. Poželite li zasladiti kavu, upotpuniti prigodu, završiti dan ili ga započeti na poseban način, samo nasumično odaberite stranicu i pronađite redove koji će to za vas učiniti.

Autorica živi i stvara u Mostaru. Svoj roman prvijenac pod nazivom „Jesi tu?“ objavila je 2016. godine, a aktivno piše i objavljuje svoj rad na blogu „Ogledalo duše“. Nova zbirka tekstova "Ogledalo duše" doživjela je svoje prvo predstavljanje u Mostaru 19.5.2018. godine te u Zagrebu 24.5.2018. godine.

ogledalo duse, jelena rozic

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.