O knjizi "Valentina u tamnoj komori" Independent piše - "Potresna ljubavna priča, a ujedno i pikantna seksi pustolovina koja će vas zagrijati u hladnim zimskim noćima. Najtoplija preporuka fanovima erotskog žanra." Svakako se nalazi na našoj listi želja za čitanje! Ako ste voljeli "50 nijansi sive", "Valentinu" ćete voljeti još i više!

valentina u tamnoj komori, evie blake

Dvije čitateljice koje na poklon od Femine i Naklade Ljevak dobivaju bestseler autorice Evie Blake "Valentina u tamnoj komori", su:

VESNA KRIVOšIć, ZAGREB

RUžICA SVATOš, DARUVAR

 

Milano 2012. Fotografkinja Valentina Roselli živi s Theom Steenom u kojeg se zaljubila prije godinu dana, no ne može se riješiti nelagodnog osjećaja da je prerano da se smiri u stabilnoj vezi. Kad joj ponude intrigantni fotografski zadatak da snima ljude koji se upuštaju u istraživanje mračnije strane erotskih fantazija, ona prihvaća izazov no s vremenom i sama biva uvučena u taj tajnoviti svijet suočena s dimenzijama vlastite ličnosti kojih nije bila svjesna.

Venecija 1924. Nezadovoljna u braku s čovjekom koji je  ni u kojem smislu ne može zadovoljiti i sputana strogim društvenim konvencijama, Belle traži slobodu  koristeći se pritom vlastitim tijelom, živeći tajni život kao kurtizana  - no cijelo vrijeme ona zapravo čezne za susretom s muškarcem koji je neće samo seksualno zadovoljavati nego je i istinski voljeti.

Iako ih dijele desetljeća, životi Belle i Valentine nerazmrsivo su isprepleteni. Obje će iskusiti buđenje svojih skrivenih žudnji, no hoće li pritom otkriti duboku povezanost između fizičke strasti i istinske ljubavi?

O autorici: Evie Blake je pseudonim britanske autorice Noelle Harrison. Rođena 1967. godine u Londonu, Noelle Harrison se 1991. godine preselila u Irsku, gdje je osnovala kazališnu družinu Aurora. Osim nekoliko drama, autorica je napisala i desetak romana, od čega tri (trilogija o Valentini) pod pseudonimom Evie Blake. Trenutno živi u Norveškoj, s mužem i dvoje djece.

 Prevoditelj: Petra Brnardić i Duška Gerić-Koren

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.