Za ljubitelje romantičnih komedija, stiže "Ljubavna obmana u Španjolskoj" (The Spanish Love Deception) autorice Elene Armas. U ovom neodoljivom uratku glavna junakinja Catalina Martin u potrazi je za pratnjom na sestrino vjenčanje. Aaron Blackford, njezin zgodni kolega, nudi pomoć, no njegova razdražljivost i temperament neće situaciju učiniti ništa lakšom

elene armas ljubavna obmana u spanjolskoj

U vrućem New Yorku Catalina Martín očajava u potrazi za pratnjom na sestrino vjenčanje. Naročito nakon što se njezina mala, bezazlena laž o američkom dečku izmakne kontroli. Jer sada će ga svi uzvanici, pa i njezin bivši sa svojom zaručnicom, željeti upoznati. Preostaju joj četiri tjedna da pronađe nekoga spremnog prijeći Atlantik i sudjelovati u obmani. Let od New Yorka do Španjolske nije kratak, a njezinu neobuzdanu obitelj neće biti lako nadmudriti. Aaron Blackford, visok, nadasve zgodan i pristupačan kolega tada ponudi svoju pomoć. Ali radije bi odbila, jer nikad nije upoznala razdražljivijeg, temperamentnijeg i nepodnošljivijeg muškarca. Pritisnuta beznađem i vremenom, Catalina prihvaća da joj je Aaron najbolja, ali i jedina opcija. I baš tada Aaron odjednom otkriva svoje pravo lice.

O autorici: Elena Armas španjolska je spisateljica, samozatajna i beznadna romantičarka te na veliko užasavanje gospodina B.-a ponosna sakupljačica knjiga. Autorica je romana "Ljubavna obmana u Španjolskoj", bestselera New York Timesa i USA Todaya, i njegova nastavka "The American Roommate Experiment". Nada se da će vam uz njezine priče srce brže zakucati, dlanovi se oznojiti, a obrazi zarumenjeti, što će i druge natjerati da zavire. 

Hrvatski prijevod ove zabavne romantične priče, uz koju ćete izgarati od iščekivanja i ostati njome opčinjeni i nakon posljednje stranice, donosi Hana Klak Ustolin.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.