Nakladnička kuća Znanje predstavlja prijevod svjetske publicističke uspješnice Snaga perimenopauze poznate švedske novinarke koja se bavi temama zdravlja, medicine i prehrane, Katarine Wilk

katarina wilk snaga perimenopauze

Neuobičajeni fizički i psihički problemi poput konstantnog umora, nesanice, napadaja znojenja i naglih promjena raspoloženja, koji se javljaju kod žena već u četrdesetim godinama, imaju zajednički uzrok – poremećaj hormona koji je posljedica sve slabije funkcije jajnika. Drugim riječima to su simptomi perimenopauze. Nezadovoljna time koliko se malo zna o tom kritičnom periodu u životu svake žene a koliko je puno oprečnih mišljenja na tu temu, autorica Katarina Wilk ju je odlučila sama temeljito istražiti. Na temelju vlastitih iskustava, stručne literature i konzultacija sa specijalisticom ginekologije i opstetricije, napisala je Snagu perimenopauze, nevjerojatno praktičan vodič za svaku ženu koja se našla u sličnom problemu. Knjiga je ubrzo postala bestseler u Švedskoj i diljem svijeta.

O autorici: Katarina Wilk poznata je švedska novinarka koja se bavi temama zdravlja, medicine i prehrane. Kada su je, negdje oko četrdesete, počeli spopadati neuobičajeni fizički i psihički problemi poput konstantnog umora, nesanice, napadaja znojenja i naglih promjena raspoloženja, prvo je potražila pomoć kod obiteljskog liječnika, ali uzalud. Tek kad je otišla kod svoje ginekologinje, saznala je da svi ti problemi imaju zajednički uzrok – poremećaj hormona koji je posljedica sve slabije funkcije jajnika. Drugim riječima to su bili simptomi perimenopauze. Na temelju vlastitih iskustava, stručne literature i konzultacija sa specijalisticom ginekologije i opstetricije, napisala je ovaj praktičan vodič za svaku ženu koja se našla u sličnom problemu.

Izdavač: Znanje
Cijena: 99 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.