U "Školi života" Bruno Šimleša učio nas je kako zavoljeti sebe, u "Ljubavologiji" nas je naučio kako voljeti druge, a pritom ostati svoj. U knjizi "Umjetnost života" ide korak dalje jer nam otkriva kako životna iskustva pretvoriti u neprocjenjive umjetnine, a od svojega života stvoriti remek-djelo!

bruno šimleša, umjetnost života

Dvije čitateljice koje od Femine i Naklade Ljevak na poklon dobivaju novu knjigu Brune Šimleše "Umjetnost života", su:

JELENA PERKOVIć FRANJIć, ZAGREB

OLIVERA SIMIć, FAžANA

"Svjestan sam koliko ambiciozno zvuče te ideje, ali ako su nam suđene najviše visine, šteta je zadovoljiti se osrednjim životom. Šteta je svoj život ne posvetiti ljubavi i stavljati sebe na zadnje mjesto u vlastitom životu.", kaže autor.

U osam poglavlja Šimleša govori o svetosti života, ljubavi, obitelji, Bogu, zdravom razumu i o tome kako postati životni umjetnik. Piše o ključnim životnim idejama objašnjavajući kako se možemo igrati u životu, ali ne i poigravati s njime budući da je život svet. Jedna od najvažnijih ideja ove knjige jest da smo pravo voljeti i biti voljeni stekli rođenjem. To pravo nitko nam ne može oduzeti pa autor u knjizi objašnjava kako možemo privući ljubav koju zaslužujemo.„Bruno Šimleša ispisao je ne samo jasne smjernice kako da svoj život živimo kao vrhunsku umjetnost nego i predivne, poetične eseje kojima ćete se vraćati svaki put kad vam zatreba nadahnuće za strastven i ispunjen život! - zaključuje TANJA TOLIĆ, NAJBOLJEKNJIGE.COM

O autoru: Bruno Šimleša (1979.) autor je knjiga popularne psihologije. Dosad je objavio sedam knjiga, a "Ljubavologija" (Naklada Ljevak, 2011.) i "U rukavicama mi je ionako prevruće" (Naklada Ljevak, 2012.) bile su među najprodavanijim knjigama u Hrvatskoj. "Škola života" (Naklada Ljevak, 2014., peto izdanje) izvorno je objavljena 2009. godine i prodana je u više od 15 000 primjeraka u Hrvatskoj. Diplomirao je sociologiju 2002. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a zadnje dvije godine, osim pisanja i držanja predavanja, vodi emisiju Svaki dan, dobar dan na Hrvatskoj televiziji. Oženio se 2007. godine i ponosni je tata petogodišnje djevojčice koja je i nadahnula ovu knjigu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.