Mračan i zarazan psihološki triler Liz Lawler u kojem je tanka granica između stvarnosti i jave držat će vas napetima od prve do zadnje stranice

knjiga tjedna

Radnja ovog romana prožetog napetošću i jeze započinje kada se Alex Taylor probudi zavezana za operacijski stol. Dok Alex pokušava shvatiti što joj se dogodilo, pored nje stoji osoba koja nije njezin liječnik i prisiljava je na izbor između dva jednako neopisiva zla. Alex se ponovno budi neozlijeđena i nikoga ne može uvjeriti u svoju stravičnu priču. Nakon tog neobičnog događaja život joj se promijenio, odbačena je od kolega, obitelji i svoga partnera, a Alex počinje misliti da gubi razum sve dok ne upozna sljedeću žrtvu.

O autorici: Rijetkima je uspjelo ono što je pošlo za rukom Liz Lawler, da svojim prvijencem pomete liste najprodavanijih romana i milijunsku publiku natjera da njezine nove romane iščekuje s nestrpljenjem. Upravo se tako može opisati uspjeh romana Liz Tawler Ne budi se, koji je odmah po objavljivanju postao senzacija među obožavateljima napetih psiholoških trilera. Liz je punih 20 godina radila kao medicinska sestra, a svoje radno iskustvo iskoristila je kao temelj za stvaranje psiholoških trilera Ne budi se kojeg je u izdanju Mozaika na hrvatski jezik preveo je Dado Čakalo. U međuvremenu je na engleskom jeziku objavljen i njezin drugi roman I'll find you.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.