Uspješni književni dvojac Larissa Kunić i Marieta Kola predstavljaju novu knjigu - roman "ARMATI" treći je nastavak ciklusa Proze koja liječi

armati lari mari

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju roman "Armati" hvaljenih spisateljica Larí Marí, su:

IVANA POPADIć, OSIJEK

TAMARA BRINJAK, PAKRAC

EMA BAGO, SPLIT

Novi roman s podnaslovom „Potraga za životnim pozivom“ izvrsnog i nagrađivanog književnog dvojca, spoj je duboke psihološke priče i proze koja liječi, a napisan je kao vrhunski psihološki triler. Armati je briljantno napisan i nadasve nadahnjujući roman, inspiriran istinitim pričama. Spoj lijepe književnosti, filozofije i duhovnosti pretočen je u magičnu priču koja će vas povesti na put otkrivanja vašeg životnog poziva.

Uskrs u Veneciji. Pomrčina Sunca skriva veliku tajnu zbog koje dječak Ian Artanian ostaje bez obitelji. Kako bi iskupio grijehe svojih najmilijih i shvatio zašto je baš on jedini preživio, kreće u potragu za svojim životnim pozivom. Taj vitez duhovnosti na putu istine korača kroz medicinu, teologiju, filozofiju i psihologiju tražeći u sebi, a time i u svima nama, duboko potisnuti ili neosviješteni dar s kojim se svatko od nas rađa. To je talent zbog kojeg se razlikujemo od drugih ljudi, nešto samo naše i jedinstveno, često različito od posla kojim se bavimo. Ianovo poslanje povezano je sa zastrašujućom obiteljskom tajnom koja mu se poput slagalice otkriva u snovima. Priča koja ga noćima budi skriva misterij čiji trag ga vodi do Teste, napuštenoga venecijanskog otoka s kojega huče riječi:

Životni poziv najdublja je svrha našeg postojanja i zato se odvažite i zakoračite u potragu života!

O autoricama: Larissa Kunić (Larí) je književnica, duševna savjetnica i specijalist energetske medicine. Marieta Kola (Marí) je književnica, duševna savjetnica i specijalist intuitivne medicine. Suvlasnice su Entere Clinic u Opatiji, male klinike velike duše u kojoj već 20 godina crpe nadahnuća i, pomažući mnogim klijentima, stvaraju književne hitove. Njihov prvijenac Bez ljubavi i  mržnje dobitnik je nagrade Kiklop za najbolji debitantski roman 2014. godine. Preveden je na slovenski jezik i u kratko je vrijeme postao velik regionalni hit. Drugi roman, Zlatni Mjesec, nastavio je uspjeh prvog romana i oba su ušla u stalni postav BRITANSKE KRALJEVSKE KNJIŽNICE U LONDONU.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.