Roman "Ureži znak smrti" Veronice Roth zadivljujući je prikaz moći prijateljstva i ljubavi u galaksiji ispunjenoj neočekivanim darovima

veronica roth, urezi znak smrti

Dvije čitateljice koje na poklon dobivaju napeti SF bestseler Veronice Roth "Ureži znak smrti", su:

MATEJA HRANJEC VARGA, ČAKOVEC

TANJA MALTAR, NOVI MAROF

U galaksiji koju pogoni struja, svatko ima dar. Cyra je sestra okrutnog tiranina koji vlada šotetskim narodom. Cyrin strujodar zadaje joj bol i daje joj moć, nešto što njen brat iskorištava i koristi je da muči njegove neprijatelje. Ali Cyra je puno više od pukog bodeža u rukama svog brata: žilava je, snalažljiva i pametnija nego što on misli.

Akos je sin farmera i proročice iz smrznute nacije države Thuvhe. Zaštićen svojim neobičnim strujodarom, Akos je plemenita duha, a njegova je odanost obitelji bezgranična. Kada Akosa i njegovog brata uhvate neprijateljski šotetski vojnici, Akos očajnički pokušava izvući svog brata živog, bez obzira na cijenu. Tada Akos biva gurnut u Cyrin svijet i mržnja između njihovih država i obitelji čini se nepremostivom. Hoće li pomoći jedno drugome da prežive ili će se međusobno uništiti?

Roman "Ureži znak smrti" Veronice Roth zadivljujući je prikaz moći prijateljstva i ljubavi u galaksiji ispunjenoj neočekivanim darovima.

O autorici: VERONICA ROTH je autorica romana s vrha New York Timesove liste bestselera, Različita, Pobunjena, Odana i Four: Priče o Različitima. Živi s mužem u Chicagu. Možete je posjetiti online na www.veronicarothbooks.com.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.