Britanska književnica i novinarka Linda Green proslavila se romanom "Igra skrivača" koji je oduševio i hrvatsku čitalačku publiku. Njezina nova uspješnica "Posljednje što mi je rekla" majstorski je napisan roman, napet i dirljiv do posljednje rečenice

knjiga tjedna

Trenutak prije svoje smrti, Nicolina baka Betty šapne joj da se u dnu dvorišta nalaze dječica. Nicolina majka tvrdi da je riječ o besmislenome trabunjanju umiruće žene. Međutim, kada Nicolina kći pronađe kost igrajući se u Bettynu vrtu, postane jasno da vrt skriva zlokobne i mračne tajne iz prošlosti. Hoće li razotkrivanje bolnih obiteljskih tajni u konačnici razoriti Nicolinu obitelj?

O autorici: Linda Green proslavila se pisanjem psiholoških trilera, a u svojoj spisateljskoj karijeri autorica je napisala deset romana koji su se prodali u nekoliko milijuna primjeraka diljem svijeta i preveli na 12 jezika. Svoj prvi roman "The Time Machine" napisala je sa samo 8 godina. Kao tinejdžerica osvojila je nekoliko prestižnih nagrada, ali je trebalo više od 20 godina da se njena uporna želja ostvari, te je 2007. godine konačno i objavila svoj prvi roman „I Did a Bad Thing“, te ubrzo zatim i drugi. Nakon toga kreće brzi uspon, te njezini romani postaju svjetski hitovi. Renomirani britanski književni klub Richard and Judy oduševio se romanom "Posljednje što mi je rekla" i odmah po objavljivanju uvrstili su ga u svoj klub. Da nisu pogriješili s odabirom ovog napetog i šokantnog romana dokazuju i brojne liste najprodavanijih naslova na kojima se našao. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.