Nakladnička kuća Znanje predstavlja odličan kritički priručnik za ženstvenost novog milenija – roman "Najsretnija cura na svijetu" novinarke i književnice Jessice Knoll. Posebnoga stila i s preokretima koje ne biste očekivali, "Najsretnija cura na svijetu" istražuje nepodnošljiv pritisak koji osjećaju mnoge žene, pritisak da „moraju imati sve", i predstavlja junakinju čija neuvijenost uz okrutnu ambiciju skriva skandaloznu istinu, ali i srce veće nego što se naslućuje na prvi pogled

najsretnija cura na svijetu

Knjiga se vrlo brzo popela na sam vrh ljestvice najprodavanijih knjiga prema New York Timesu. Čak i prije no što je objavljena, prava na ekranizaciju otkupila je kompanija Lionsgate, a jedna od producentica filma je i slavna glumica Reese Whiterspoon koja je roman oduševljeno opisala kao jednu od onih knjiga koje jednostavno ne možete ispustiti iz ruku.

Ani FaNelli je kao tinejdžerica pretrpjela šokantno javno poniženje zbog kojega si je očajnički htjela izgraditi novi identitet. Sada, s glamuroznim poslom, skupocjenom garderobom i zgodnim zaručnikom plave krvi, tako je blizu savršenom životu za koji je naporno radila. Ali Ani ima tajnu. U njenoj prošlosti čuči još nešto što je i dalje proganja, nešto privatno i bolno što prijeti da će isplivati na površinu i pomesti sve pred sobom. Ostaje pitanje: hoće li prekid šutnje uništiti sve za što se Ani trudila – ili će je konačno osloboditi?

O autorici: Jessica Knoll za sobom ima uspješnu novinarsku karijeru: radila je kao urednica u časopisima Cosmopolitan i SELF. Odrasla je u Philadelphiji, diplomirala na dva fakulteta, a danas živi u New Yorku. "Najsretnija cura na svijetu" (Luckiest Girl Alive, 2015.) njezin je književni prvijenac, koji je odmah po objavljivanju proglašen bestselerom New York Timesa.

Roman "Najsretnija cura na svijetu" dostupan je u svim knjižarama u izdanju nakladničke kuće Znanje po cijeni od 99 kn.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.