Tražite li knjigu malog broja stranica, a velike moći da vam promijeni život, klasik Nevillea Goddarda Moć svjesnosti nudi vam djelotvorne tehnike za promjenu vlastita stanja svijesti i ostvarenje osobnih, financijskih i duhovnih ciljeva

knjiga tjedna

Ova moćna knjiga doživjela je prvo izdanje davne 1952. godine kad koncept kreiranja stvarnosti još uvijek nije bio popularan. Moć svjesnosti daje nam djelotvorne tehnike za promjenu vlastita stanja svijesti i ostvarenje osobnih, financijskih i duhovnih ciljeva. Ključna je riječ svjesnost, a imaginacija ključ koji otvara vrata promjene. No imaginacija nije tek puko maštanje ili sanjarenje, već budno i kontrolirano stanje svijesti koje obuhvaća sve naše misli, osjećaje, raspoloženja i duboka uvjerenja koja imamo o sebi, drugima i životu. Takvom imaginacijom sva su čuda moguća jer imaginacija kreira stvarnost. Jednom kad spoznamo način njezina djelovanja, više neće postojati prepreka koju ćemo moći proglasiti stvarnom. Takav je Zakon.

O autoru: Neville Goddard jedan od prvih glasnika kreiranja i osobne preobrazbe i jedan od najpoznatijih duhovnih učitelja dvadesetog stoljeća. Održao je brojna predavanja i autor je deset knjiga u kojima je poučavao da je svatko kreator vlastita života. Ostavio nam je djelotvorne tehnike za osobnu promjenu i postizanje ciljeva, a svojim psihološkim tumačenjem Biblije potaknuo je unutarnji plamen naše kreativne moći koja čeka otjelovljenje u objektivnoj stvarnosti kako bismo bili preobraženi na sliku Njegovu. Ovo izdanje sadrži i transkripciju zvučnog zapisa jednog od Nevilleovih predavanja iz 1953. godine.

Izdavač: Budilnik izdavaštvo
Cijena: 79 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.