Moët & Chandon najavljuje Moët & Chandon Grand Day, dan kada se uz Moët slavi svugdje u svijetu, te se 24 sata prijatelji šampanjske kuće Moët & Chandon druže, šire osjećaj životne radosti, slavlja i nazdravljaju posebnim trenucima koje život donosi

moet chandon grand day

Ove godine Moët & Chandon preimenovan iz “Moët Party Day”-a u još veći, ljepši i atraktivniji Moët & Chandon Grand Day koji se slavi u više od 80 zemalja. Raznoliki dnevni i noćni program, uz Moët & Chandon mjehuriće i podizanje čaše slavlju i obilježavanju posebnih trenutaka u životu.

Od 1743 godine Moët & Chandon je oduvijek glavni „gospodar“ u osmišljavanju kreativnih evenata i nezaboravnih trenutaka slavlja i proslava. Posebna inspiracija nalazi se upravo u piramidi koja je postala već svjetski dio tradicije Moet & Chandona, a danas šampanjska piramida simbol je ove šampanjske kuće.

Moët & Chandon Grand Day, u Hrvatskoj će se održati u subotu 23. lipnja 2018. na nekoliko lokacija, a posebno atraktivan program odvijati će se u predivnom Dubrovniku. Dnevni dio programa, na Banje Beach plaži uz vrhunskog DJ-a te zabavni program uz Moët & Chandon mjehuriće, biti će glavna vodilja dana posvećenog posebnim Moet Moment trenucima i pogledu na Stari grad.

Također, uz Moët , sunce i more uživajte i na Copacabana Beach plaži. Noćni dio proslave Moët & Chandon Grand Day-a nastaviti će se u nezaobilaznom noćnom klubu Revelin, gdje će se uz atraktivan program, druženje nastaviti u zasigurno nezaboravnoj atmosferi.

moet chandon grand day

Ukoliko niste u Dubrovniku, a u blizini ste Malog Lošinja svakako posjetite Borik Mediterranean Bar, gdje vas očekuje odličan program povodom Moët & Chandon Grand Day-a. Ako je vaš plan posjetiti Rovinj, tada svakako svratite u Valentino Champagne bar- gdje vas očekuje carstvo Moët & Chandon mjehurića i predivan pogled.

Moët & Chandon slavi uzbuđenje života! Svake sekunde širom svijeta otvara se boca šampanjca, a Moët & Chandon zna da je svaka sekunda iskustvo, a svako iskustvo je #moetmoment.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.