Ružičasti mjesec borbe protiv raka dojke Avon završava na najbolji mogući način -  donirajući 60.000 kuna udruzi SVE za NJU!, znajući da svaka kuna odlazi na pravo mjesto i da će učiniti pravu razliku u ovoj važnoj borbi. Kupnjom proizvoda iz Avonova kataloga s roza vrpcom ili znakom beskonačnosti i vi možete biti oni koji čine razliku

avon pink listopad donacija sve za nju

Znate li da je rak dojke izlječiv u 91% slučajeva otkrije li se na vrijeme? Listopad je mjesec u kojem vas posebno podsjećamo na važnost prevencije u borbi protiv ove zloćudne bolesti. Pozivamo vas na redovan samopregled i odlazak doktoru. 

avon pink listopad donacija sve za nju

OD nemam vremena DO budizdrava

Poznavati znakove, uz ultrazvuk dojke i mamografiju, može spasiti život. Proučite sve što vas zanima na www.budizdrava.com/hr. Za psihološku pomoć, pa i onaj prvi razgovor ako ste nešto uočili ili imate ikakvih pitanja, obratite se slobodno udruzi SVE za NJU! i dobit ćete punu podršku. 

avon pink listopad donacija sve za nju

OD ne znam kako DO doniraj

Od samog početka, Avon podržava rad Udruge i pružanje psihološke podrške i pomoći oboljelima i njihovim obiteljima, uvijek dostupne i otvorene Avon sobe u Centru u kojima besplatno može odsjesti svatko tko treba terapije i preglede u glavnom gradu i zajedničku kampanju dizanja svijesti žena o važnosti samopregleda i redovnih odlazaka doktoru: MAMA, #budizdrava! 

avon pink listopad donacija sve za nju

"S Avonom slavimo godišnjice Centra za psihološku pomoć jer nas Avon podržava od 2010. Naše sobe za smještaj žena dobile su ime po Avonu. Zajedno radimo izvrsne preventivne kampanje i brinemo o oboljelim ženama. Avon je posvećen borbi protiv raka dojke kao malo koja kompanija. Pruža podršku programima Udruge godinama jer prepoznaje potrebe za podrškom oboljelih žena. Zaista smo sretni što imamo takvog partnera, onog pravog, na kojeg se možeš osloniti", kaže Ljiljana Vukota, psihologinja i potpredsjednica udruge SVE za NJU!

avon pink listopad donacija sve za nju

OD osjećam se sama DO mi smo s tobom

Svatko od nas može biti dio Avonove humanitarne obitelji. I svojim malo, možemo pomoći baš onome kome treba. Misliš da ne možeš činiti razliku? Kupnjom proizvoda s roza vrpcom doniraš sav neto prihod i pomažeš u borbi protiv raka dojke!

U svakom Avonovom katalogu kroz cijelu godinu možeš biti dio humanitarne obitelji i kupnjom proizvoda s roza vrpcom ili znakom beskonačnosti učiniti razliku, podržati i donirati. Hvala ti!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.