U Centru za psihološku pomoć oboljelima i njihovim obiteljima Udruge Sve za Nju u Zagrebu nalaze se dvije Avon sobe koje Avon pomaže od samog početka. Naime, kada se 2010. godine Centar uređivao, svojom je donacijom Avon omogućio obnovu i uređenje ovih soba i dogovorio ih za namjenu besplatnog smještaja osobama u potrebi

avon sobe, sve za nju

Redovnim donacijama Avon omogućuje da ove sobe uvijek budu spremne primiti svakog izvan Zagreba, a kojem je potreban smještaj zbog pretraga, terapije ili bilo čega povezanog uz borbu protiv raka dojke.

„Avon sobe važan su dio rada Centra i podrške štićenicama: omogućavaju taj prijeko potreban smještaj bez problema s financijama, a što oboljeloj osobi koja je u borbi s bolesti i preprekama s kojima se suočava, može stvarno puno značiti. Kako već godinama doniramo i podržavamo rad Udruge, ove smo godine željeli i opet naglasiti njihovo postojanje: želimo da do svake osobe u cijeloj Hrvatskoj dođe ova informacija kako bi se u trenutku potrebe znala kome i kako obratiti.“ kaže nam Lucija Josipović, Voditeljica odnosa s javnošću i oglašavanja u Avonu. „Avon sobe otvorene su za javnost i, kako u njima, tako i u Centru i svim njegovim djelatnostima, možete pronaći potrebnu podršku.“

avon sobe, sve za nju

Donaciju je podržao i dr. Mladen Duduković, spec. kirurg, stipendist Avona koji je svoje medicinsko umijeće, zahvaljujući Avonovoj stipendiji, usavršavao u jednom od najboljih medicinskih centara u USA. S okupljenima je podijelio svoje iskustvo i naglasio koliko mu je ovakva edukacija pomogla u radu danas: na KBC Rebro vodi tim ljudi vezano na kirurgiju bolesti, ali i vrlo otvoreno daje podršku humanitarnim akcijama.

“U ime Uprave SVE za NJU i predsjednice dr. Almenke Balenović izražavam veliku zahvalnost Avonu i gđi. Josipović koji nas niz godina pomažu u nastojanjima da u Centru osiguramo bolesnicama i obiteljima kvalitetnu psihološku skrb, ali i besplatan smještaj. Donacija će nam omogućiti bolje opremanje soba i udobniji smještaj ženama koje koriste usluge smještaja.” primivši donaciju, naglasila je Ljiljana Vukota, glavna tajnica i voditeljica Centra SVE za NJU.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.