Iz pera dviju autorica bestselera New York Timesa - Dr. Christiane Northrup i Kristine Tracy dolazi iznimna knjiga - "PREKRASNA DJEVOJČICA: Voli i čuvaj svoje čudesno tijelo". Ova je knjiga posvećena svim prekrasnim djevojčicama na svijetu – mladima i starijima. Čuvajte i njegujte svoja dragocjena tijela i ona će čuvati vas

prekrasna djevojčica, christiane northrup

Dr. Christiane Northrup, svjetski poznata porodničarka i ginekologinja, vizionarka je i autoritet na području ženskog tjelesnog i emocionalnog zdravlja. Autorica je nekoliko bestselera kao što su "Žensko tijelo, ženska mudrost", "Mudrost majčinstva" i "Mudrost menopauze". Pobornica je teze da su poruke vezane za ženska tijela, kojima smo u djetinjstvu izložene i koje internaliziramo, temelj našeg zdravlja u odrasloj dobi. "Prekrasna djevojčica" je njezina prva knjiga namijenjena djeci, u kojoj svoju mudrost prenosi djevojčicama.

Knjiga donosi jednostavnu, ali važnu poruku: da je posebna čast biti rođena kao djevojčica. Pomoću ovih osnažujućih riječi i ilustracija malene će djevojčice naučiti da su njihova tijela savršena takva kakva jesu, da je važno da se prema sebi odnose s ljubavlju te da su promjene dio odrastanja.

Dr. Northrup, i sama majka dviju kćeri, vjeruje da će pomoću ove knjige djevojčice naučiti cijeniti čaroliju i jedinstvenost svojih tijela te da će im takav stav donositi pozitivne učinke tijekom cijelog života.

„ Dragi roditelji, ako malene djevojčice odrastaju svjesne činjenice da su njihova tijela savršena i čudesna, veća je vjerojatnost da će izrasti u sretne i zdrave žene. Upravo zato smo Kristina Tracy i ja napisale ovu knjigu. Nadamo se da će ona predstavljati polazište za puno duži razgovor između vas i vaše kćeri te da će poruka koju Prekrasna djevojčica u sebi nosi pomoći vašoj kćeri da internalizira pozitivan stav o vlastitu tijelu, a posljedica kojeg će biti zdravlje i sreća.", ističe Dr. Christiane Northrup.

Ilustrirala: Aurelie Blanz
Izdavač: Planetopija

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.