Avon nastavlja kampanju #budizdrava pozivajući svaku ženu da izdvoji #minutazasebe i obavi samopregled grudi te roza listopad završava donacijom za rad Centra za psihološku pomoć oboljelima i njihovim obiteljima 

 avon donacija

"MLESEC listopaz poswećen je Borby prOtiv raka dojke. rAK DOjke je BolEST od kojE goDišnje oboLIJeva 2700 žena. Ukoliko. se na vrijeme otkrije, šansse za izljećenje su mnogo veče." Nepravilnosti u ovom tekstu lako ste uočili golim okom. No, nepravilnosti na grudima, poput kvržica ili udubljenja, često nisu ovako lako vidljive, na prvi pogled. Zato je jako važno redovno raditi samopregled dojki.

avon donacija

‘Budi zdrava’ dugogodišnji je projekt Avona i udruge SVE za NJU! kako bi u cijeloj Hrvatskoj što veći broj žena podsjetili na važnost samopregleda dojki u prevenciji protiv raka dojke. Avonova ovogodišnja kampanja #minutazasebe dio je iste borbe i konstantne podrške, te roza listopad završava donacijom 100.000 kn udruzi SVE za NJU! za rad Centra za psihološku pomoć oboljelima i njihovim obiteljima te održavanje Avon soba u Centru koje omogućavaju besplatan boravak svima kojima je potrebna zdravstvena pomoć u Zagrebu.

avon donacija

Upravo je važnost samopregleda tema ovogodišnje donacijske kampanje #minutazasebe i suradnje Avona i udruge SVE za NJU! Privlačna snaga clickbait naslova koji su često meta negativnih komentara, ali ipak najčešće klikani i pregledavani na webu, ovaj se put iskoristila u plemenite svrhe, za kampanju buđenja svijesti o važnosti samopregleda i borbe protiv raka dojke.

avon donacija

Ambasadorice cijele priče Andrea Andrassy, Ella Dvornik, Lucija Lugomer i Iva Šulentić spremno su se odazvale pozivu te smo im zahvalni i na vremenu i na doniranju u kampanji. Kratki clickbait naslovi iskorišteni su za članke u medijima kako bi se privukla pažnja, a klik na video unutar članka otkrio je nešto potpuno drugačije - poruku koju je svaka od naših ambasadorica ispričala na svoj način. Poruka je jednostavna: uzmi minutu za sebe i redovno jednom mjesečno obavi samopregled dojki!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.