Medni novitet stigao je na police trgovina! Tvrtka PIP predstavlja novu liniju proizvoda Med hrvatskih pčelara. Različiti okusi izravno iz košnica osvojit će vaše nepce na prvu. Rezultat suradnje PIP-a i pčelara s područja cijele Hrvatske je vrhunska linija proizvoda različitih okusa i sorti meda

pip hrvatski med

Na putu do polica Med hrvatskih pčelara zadovoljio je sve kriterije sljedivosti od košnice do stola. Najveće zasluge za vrhunski doživljaj pripadaju hrvatskim pčelarima te njihovoj ljubavi prema pčelama i prirodi. Tu ljubav je tvrtka PIP sačuvala u ovim proizvodima te takve predstavlja vjernim kupcima.

Medna paleta bogatih i autentičnih okusa Hrvatske

Cvjetni med satkan od brojnih nektara osvojit će vas bogatim cvjetnim mirisom i prepoznatljivim okusom. Tekstura nježnog bagrema ostavlja snažan dojam, dok aromatična lipa ostavlja primamljiv pikantni okus kojeg se ne možete zasititi. Isprobajte ove bogate arome kao namaz za medeni doručak ili za pripremu čaja, jela i slastica u nadolazećim blagdanima. Med hrvatskih pčelara možete pronaći na policama Konzuma i Tommyja. Ovih blagdana zasladite kolače okusom ljubavi Meda hrvatskih pčelara iz PIP-a.

PIP-ova tradicija proizvodnje meda

PIP d.o.o. je društveno odgovorno i inovativno društvo specijalizirano za pčelarstvo, izraslo iz obiteljske tradicije bavljenja pčelarstvom još od 1930. Jedno je od najstarijih privatnih proizvođača pčelinjih proizvoda u Hrvatskoj. Bogata tradicija i inovativan rad u pčelarstvu utkani su u svaki proizvod , a stečena znanja neprekidno se ulažu u kvalitetu, istraživanje i razvoj novih proizvoda, što dokazuju međunarodni certifikati za kvalitetu ISO 22000 (HACCP) i IFS.

Tvrtka je odlične rezultate postigla i partnerskom suradnjom s nekoliko fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. PIP d.o.o. preradu i oplemenjivanje pčelinjih proizvoda obavlja u odobrenom objektu, a nadzor kakvoće vrši u vlastitim i ovlaštenim laboratorijima.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.