Poliklinika Pehar, u Gajevoj 2b, u samom centru Zagreba, nudi usluge iz svih grana stomatologije i nekirurške estetske medicine, a rezultat je dugogodišnjeg rada dr. Lidije Pehar u vodećim domaćim klinikama

poliklinika pehar

Otvorena je Poliklinika Pehar, nova adresa za sve koji traže stomatološke usluge i usluge nekirurške estetske medicine. U samom centru Zagreba, na adresi Gajeva 2b, u ekskluzivnom prostoru od 80 m2 nalaze se tri ordinacije, a vlasnica dr. med. dent. Lidija Pehar otvorenjem vlastite Poliklinike okrunila je svoj dugogodišnji rad u vodećim klinikama u Zagrebu.

poliklinika pehar

Dr. Lidija Pehar oduvijek posebnu pažnju posvećuje izboru najkvalitetnijih materijala i opreme, a u kombinaciji s ugodnim i opuštajućim ambijentom, svaki klijent sa sigurnošću zna da će dobiti bezbolnu i uspješnu terapiju.

poliklinika pehar

"Poliklinika Pehar nudi usluge iz svih grana stomatologije i nekirurške estetske medicine. U estetskoj medicini posebno želim istaknuti nove trendove upotrebe hijaluronske kiseline za pomlađivanje što nam je došlo na velika vrata u obliku biostimulatora te nezamjenjivi Botox. Iz polja stomatologije ističem kompleksne i visoko estetske zahvate koji su kruna stomatologije, fiksni radovi na implantatima kao što su all-on-6, all-on-4, zubne ljuskice i krunice", izjavila je dr. med. dent. Lidija Pehar, vlasnica Poliklinike.

poliklinika pehar

Dr. Pehar i njezin tim djelatnika kontinuirano se usavršavaju na najboljim kongresima i stručnim skupovima kako bi svojim pacijentima pružili najviši standard i kvalitetu usluge.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.