Kako biste bezbrižno koristili elektroničke uređaje, popularni francuski brand naočala lansirao je kolekciju Screen Range s posebnim lećama koje filtriraju 40% plavog svjetla s 'tankih' ekrana čuvajući vaše oči

naočale za kompjuter

O tome koliko su UVA i UVB zrake opasne za kožu govori se mnogo, pa uglavnom vodimo računa o tome kada se izlažemo suncu i koristimo kreme sa zaštitnim faktorima. No, koliko znamo o zrakama kojima smo svakodnevno izloženi, a prijete nam iz računala, s tableta i mobitela? HEV zrake nova su opasnost kojoj smo izloženi konstantno. One spadaju u plavi pojas elektromagnetskog svjetla, blizu ljubičastih zraka, a koži iznimno štete jer prodiru dublje i uzrokuju veća oštećenja i starenja kože. U vremenu kada se sve obavlja putem mobitela ili laptopa, teško da im se možemo oduprijeti, ali možemo prevenirati opasnost jer i za HEV zrake postoji adekvatna zaštita.

naočale za kompjuter

Kako bismo bezbrižno koristili elektroničke uređaje, popularni francuski brand naočala lansirao je na tržište kolekciju Screen Range, točnije naočale za ekran. Screen Range modeli IZIPIZI naočala imaju posebne leće koje filtriraju 40% plavog svjetla s "tankih" ekrana štiteći vaše oči. Naočale za ekran su bezdioptrijske i s dioptrijom za čitanje, a dolaze u tri oblika i u deset boja. Uz to, naočale su modernog dizajna pa se izvrsno uklapaju u svaki modni stil, što je karakteristika IZIPIZI naočala.

naočale za kompjuter

IZIPIZI se pobrinuo za to da i vaši modno osviješteni školarci ne ostanu zakinuti. Djeca provode puno vremena pred ekranima, a kako bi njihove osjetljive oči bile zaštićene, tu je kolekcija Screen Junior, za djecu od 4 do 9 godina, koja dolazi u tri oblika i četiri boje.

Cijene:

SCREEN naočale za odrasle; 359 kn

JUNIOR SCREEN; 299 kn

IZIPIZI naočale dostupne su na sljedećim adresama:

• Zagreb (Pop UP Store –Dežmanova 5; POP UP corner u Arena Centru - Vice Vukova 6; Market Concept Store – Petrićeva 3; Muzej suvremene umjetnosti - MSU Shop - Avenija Dubrovnik 17; Vauroom Multibrand Store - Teslina 11; Andrews Baby Company - Nova ves 11 – Centar Kaptol; Planetopija – Ilica 68; Male stvari – Vjenceslava Richtera 4; Atelier Bebes – Jurišićeva 8; Choconilla’s – Savska cesta 41)

• Hvar (More Store – Trg Sv. Stjepana 38)

• Korčula (Manina Store – Opata don Ive Matijace 2)

• Dubrovnik (Borza grupa – Pred dvorom 2, Placa 12, RK Minčeta)

• Brač (Brod od papira – Obala Bolskih pomoraca 10)

• Pula (Laar & Co. – Verudela 15)

• Rovinj (Amare – Pietro Ive 13, My little shop – Hotel Amarin)

• Split (Choconilla’s – Mall of Split)

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.