Avon Hrvatska tradicionalno listopad posvećuje borbi protiv raka dojke i isticanju važnosti samopregleda. I, naravno, ne propušta konkretno pomoći ženama koje boluju od ove opake bolesti i njihovim obiteljima. Tako je donirao 20.000 kuna udruzi Sve za nju! za redovan rad Avon sobe u Centru za psihološku pomoć ove udruge u Zagrebu

avon boobwatch kampanja

Rak dojke najčešća je maligna bolest u žena, a ranim otkrivanjem može se izliječiti u čak 91% slučajeva! Avon i ove godine poziva na redovno čekiranje grudi #BOOBwatch globalnom kampanjom kojom želi potaknuti na uvijek najvažniju podršku borbi protiv ove bolesti: redovan samopregled! Grudi trebate redovno ispipavati i pregledavati #čekiraj kako bi na vrijeme uspjele primijetiti promjenu, uz obavezan odlazak doktoru. Avon je pripremio i pregled znakova koji će pomoći pri prepoznavanju promjena. Za sve digitalno osviještene tu je i jednostavna mobilna stranica s aplikacijom www.cekiraj.hr koja na interaktivan način omogućava da odmah isprobate i zapamtite 3 najbolja načina kako ispipati i pregledati grudi.

avon boobwatch kampanja

Nastavljajući dugogodišnji poziv svim ženama #budizdrava, kako bi ih podsjetili koliko je važno vlastito zdravlje i svijest o prevenciji raka dojke, kampanja #BOOBwatch na moderan, jednostavan način podsjeća žene na važnost redovitih samopregleda: poziva naučiti osnovne koraka samopregleda dojke i raspoznavanje znakova moguće bolesti. Ne čekaj. #čekiraj

avon boobwatch kampanja

Ove godine Avon donira 20.000 kn Udruzi Sve za nju! za redovan rad Avon soba u Centru za psihološku pomoć udruge u Zagrebu. U Centru se nalaze 2 Avon sobe uvijek spremne pružiti smještaj ženama iz udaljenih mjesta za vrijeme liječenja u Zagrebu. Svi programi Centra su za korisnice su besplatni.

Kupnjom proizvoda s roza vrpcom u Avon katalogu postajete dio humanitarne Avon obitelji i donirate direktno lokalnoj zajednici.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.